Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 21:46

Η ΘΥΡΑ 6 γιορτάζει! (Παρ 3/9/2021)

ΑΓΡΙΝΙΟ 1981. Η χρονιά που άλλαξε τα πάντα, για πάντα. Με τον Παναιτωλικό να μετρά ήδη 4 χρόνια μακριά από την Α’ Εθνική μια παρέα τότε νεολαίων της εποχής που πηγαίνουν ήδη στη Θύρα 6 παίρνει την απόφαση να δημιουργήσει το πρώτο οπαδικό group στην ιστορία της ομάδας.

Και το όνομα αυτών WARRIORS, όχι μόνο εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του ’79, αλλά γιατί είναι ένα όνομα που δείχνει τη μαχητικότητα που διακρίνει το σύνολο του Παναιτωλικού λαού. 40 χρόνια αργότερα το μόνο που έμεινε ίδιο με την εποχή εκείνη είναι η πίστη μας και η αφοσίωση μας στον Σύλλογο.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την επέτειο πήραμε την απόφαση να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή αντάξια της ιστορίας μας. Μια γιορτή για τα παιδιά των τσιμέντων της μικρής και για τις γενιές του πετάλου. Μια γιορτή για εμάς. Για εμάς που γυρίσαμε την Ελλάδα από την Κρήτη μέχρι την Ξάνθη κι από την Καλαμάτα μέχρι την Μυτιλήνη.

Από τα κυνηγητά στις γειτονίες της Αθήνας μέχρι την κατάληψη στην Πάτρα, από τα χιόνια στην Λιβαδειά μέχρι τα απαγορευτικά στο Ρίο και τα μπλόκα των αγροτών στην εθνική. Αυτοί που πηγαίναμε παντού με ότι μέσο βρίσκαμε, από λεωφορεία σκοτώστρες μέχρι τα σαραβαλάκια μας ακόμα και με μηχανάκια.

Για εμάς με τα κλαμένα από οργή μάτια μετά την προδοσία του Άργους και τους εράνους της Δ’ Εθνικής, μέχρι την ατελείωτη καύλα της Ν. Σμύρνης και την εκπλήρωση του ονείρου της Α΄ Εθνικής το ’11. Από τα χρόνια του πάρκου μέχρι τον πρώτο στεγασμένο σύνδεσμο και από την παρακμή του σταδίου μέχρι τις πρώτες χορογραφίες. Από τις διώξεις και τη στοχοποίηση των τελευταίων χρόνων, μέχρι την επίτευξη της παραμονής την περσινή χρονιά.

Μια γιορτή για να τιμήσει τη μνήμη όλων αυτών των αδερφών μας που έφυγαν νωρίς για να κάνουν κίτρινο και μπλε τον παράδεισο. Μια γιορτή που θα είναι οδηγός για τα όσα θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Σε αυτή τη γιορτή θέλουμε να έχουμε δίπλα μας όλα τα παιδιά της Θύρας 6 όπου κι αν βρίσκονται σήμερα. Για όλους εμάς που δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω. Για τα αρρωστάκια, για όσους το κρατάνε ακόμα ζωντανό.

Το ραντεβού δίνεται από σήμερα για την Παρασκευή 3/9 και ώρα 19:00 στο σύνδεσμο για την προσυγκέντρωση από όπου θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το γήπεδο. Εκεί έχουμε προετοιμάσει κάτι εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για την πόλη και συνάμα αντάξιο της ιστορίας μας.

Υ.Γ. Στο σημείο αυτό θέλουμε να παρακαλέσουμε όποιο φίλο/φίλη έχει αρχειακό υλικό από περασμένες δεκαετίες και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας να επικοινωνήσει με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα.

WARRIORS-ΘΥΡΑ 6 ΕST. 1981

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα