Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 17:53

Μύθοι και αλήθειες για το εμβόλιο Covid-19 σε Διαδικτυακή συζήτηση (Δευ 30/8/2021 20:00)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία ΑΜΚΕ ΔΡΑΣΙΣ πραγματοποιούν ζωντανή  διαδικτυακή συζήτηση με θέμα : «Εμβόλιο Covid-19: Μύθοι και αλήθειες».

Στην  συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 20:00 θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που θα τεθούν από τους απλούς πολίτες.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αποστείλει ήδη τις ερωτήσεις του στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ένδειξη ως θέμα «Εμβόλιο» οι οποίες θα απαντηθούν ζωντανά  στη διαδικτυακή συζήτηση. 

Η συζήτηση θα μεταδοθεί livestreaming το thebest.gr και μέσω των socialmedia.

Με αφορμή την συζήτηση ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα υγείας  Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε: «Η ανησυχία για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού εντείνεται  καθώς ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι καθοριστικός και δύσκολος μήνας για την πορεία της νόσου στη χώρα μας .  H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιδιώκει ακόμα μια φορά μέσα από την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση να λύσει όλες τις απορίες που δημιουργούνται στους πολίτες, σχετικά με την αξία και την ασφάλεια των εμβολίων , ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να θωρακίσουμε υγειονομικά την ελληνική κοινωνία και να υψώσουμε το τείχος ανοσίας που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.» 

φωτο: zougla.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα