Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 11:01

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος rapid test στην Βόνιτσα την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βόνιτσας

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας  του Αγρινίου (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προχώρα στον δωρεάν ελέγχων covid test στην Βόνιτσα 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Οι προληπτικοί έλεγχοι, θα πραγματοποιηθούν από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Βόνιτσα στην αίθουσα  του ΚΑΠΗ Βόνιτσας (οδός Μακαρίου Κύπρου ) την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 09:30 έως τις 14:00.

Όσοι προσέλθουν από τους συμπολίτες μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας , στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα.

 Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Τον τελευταίο διάστημα τα κρούσματα στην Βόνιτσα αλλά και στις γύρω περιοχές είναι αυξημένα. Είναι υποχρέωση όλων μας στα πλαίσια της προστασίας ,να πραγματοποιήσουμε το προληπτικό  rapidtest ,ακόμη και αν καθημερινά κάνουμε self test, ακόμη και αν έχουμε κάνει το εμβόλιο, ακόμη και αν δεν έχουμε κάποιο σύμπτωμα. 

Ο μαζικός προληπτικός έλεγχος rapid test, ο εμβολιασμός και η αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής είναι οι μόνες λύσεις για να μηδενίσουμε τα κρούσματα από την περιοχή μας.

Σήμερα 30 Αυγούστου πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πλαγιά. Την εβδομάδα από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει παρόμοιος προληπτικός έλεγχος στην Κατούνα (η ακριβή ημέρα του ελέγχου θα ανακοινωθεί σύντομα)

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα