Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 15:23

Παρουσιάζονται οι βραβευθείσες προτάσεις στο πλαίσιο της Μελέτης Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας (Πεμ 16/9/2021 18:00)

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με τίτλο «Μελέτη Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης περιοχής της λίμνης Τριχωνίδας» που είχε προκηρυχθεί από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και είχε ως βασικό προσανατολισμό  τις ήπιες μορφές τουρισμού, με ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων πάνω και γύρω από τη λίμνη.

Οι βραβευθείσες προτάσεις θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6 μ.μ, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της ΠΔΕ, στο Κτήμα Πιθάρι (Δογρή Παραβόλας, Λίμνη Τριχωνίδας).

Στόχος των μελετών είναι η ανάδειξη του φυσικού της τοπίου της Περιοχής της Λίμνης Τριχωνίδας, η οποία μπορεί να συντελέσει στην ανάπτυξη της ευρύτερης ενδοχώρας των Δήμων Αγρινίου και Θέρμου, ώστε να δημιουργήσει προοπτικές για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η παρουσίαση των βραβευθεισών προτάσεων θα μεταδοθεί live streaming, μέσω του συνδέσμου: https://youtu.be/5yLI35Ykyac

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊου COVID 19. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 17:28
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα