Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 14:39

Δυτικά e-πιχειρείν 2021: Στρατηγικό Συνέδριο στο Αγρίνιο στις 20 Νοεμβρίου 2021 (09:30 - 18:00)

Έχοντας ως βασική παραδοχή πως ο σύγχρονος κόσμος απαιτεί την κατανόηση σύνθετων σχέσεων και αλληλεξαρτήσεων που αφορούν από την αγροτική και την τουριστική ανάπτυξη έως τη μεταποίηση, την ενέργεια και την ερευνητική δραστηριότητα και επιδιώκοντας να συμβάλλει στο σχετικό δημόσιο διάλογο, θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο το Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2021-Περιφερειακή Ανάπτυξη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, στον συνεδριακό πολυχώρο EMILEΟΝ κατά τις ώρες 9.30 έως 18.00

Παρακολουθείστε live το Συνέδριο:

Διοργανώνεται από την AgrinioMedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) και τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Αγρινίου, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και του Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ.

Το συνέδριο αποτελεί πρωτοβουλία συνεργασίας Θεσμικών Φορέων της Δυτικής Ελλάδος και παραγόντων της Αγοράς, προς δημιουργία ενός νέου βιώσιμου-παραγωγικού Μοντέλου Οικονομικής Ανασυγκρότησης, ως απόρροια και αποτέλεσμα υλοποίησης του γενικότερου Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης.

Η συστράτευσή τους αποτελεί ένδειξη της υψηλής σημαντικότητας και της στρατηγικής αναγκαιότητας διεξαγωγής του.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές υπουργοί, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, σημαντικών επιχειρηματικών ομίλων και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και τους ακαδημαϊκού χώρου.

Θα πραγματευτούν τον τρόπο με τον οποίο η έρευνα, η καινοτομία, οι νέες τεχνολογίες και οι σχεδιαζόμενες υποδομές θα πλαισιώσουν ενισχυτικά το νέο μοντέλο ανάπτυξης, από την Αγροτική και την Βιομηχανική Παραγωγή έως την παροχή υψηλής πιστότητας εξειδικευμένων Υπηρεσιών.

Η διοργάνωση φιλοδοξεί να αποτελέσει εφαλτήριο αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής γνώσης, καταγραφής του υπάρχοντος επενδυτικού πλαισίου με την ανάδειξη του θεσμικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιδιώκοντας ισχυρή Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου.

δυτικα επιχειρειν 2021
agrinionews.gr

 

 
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 10:27
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα