Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 11:55

Ενα μοναδικό «ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» με τη Μάνια Βλαχογιάννη στο Λιμάνι της Ναυπάκτου (Πεμ 23/12/2021 19:00)

Ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο των Εορταστικών του Εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με την crossover σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη και το μουσικό σχήμα ERA MUSICALE, αυτή την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 19:00, στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

Γνωστά ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια συμπληρώνουν το πλούσιο πρόγραμμα μιας ξεχωριστής συναυλίας με τίτλο AGADIO στον μαγευτικό χώρο του Μιούζικαλ και του Κινηματογράφου με πολυαγαπημένα τραγούδια από τα αριστουργήματα Cats (Γάτες), Φάντασμα της Όπερας, Les Miserables (Οι Άθλιοι), Βιολιστής στη Στέγη, Dracula, Kiss me Kate και διάσημες μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο και τις κλασικές ταινίες της μεγάλης Οθόνης Romeo & Juliet, Love Story, Doctor Zhivago, Τhe Godfather (Νονός), Adagio – Albinoni, Spende le Stelle κ.ά.

Πλάι στη Μάνια Βλαχογιάννη ερμηνεύει η Υψίφωνος Μίνα Πολυχρόνου, ο βαθύφωνος Βασίλης Ασημακόπουλος και ο πιανίστας Σπύρος Σουλαδάκης.

Τα κείμενα που συνοδεύουν τα δημοφιλή τραγούδια υπογράφει η μουσικός και λογοτέχνης Μάνια Βλαχογιάννη, δημιουργός του σχήματος ERA MUSICALE.  Η μουσική παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  • Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 2634 0 38646 (Καθημερινά, 9:00-13:00)

Βάσει των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν, απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (έως 6 μηνών) και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα