Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 17:18

47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στον Αστακό (Κυρ 8/8/2021 20:00)

Προετοιμάζεται και η εκδήλωση του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», στον Αστακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 20:00, στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού.

Η ανακοίνωση:

Το σύνθημα του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό», έχει ήδη αγκαλιάσει δεκάδες πόλεις της χώρας μας και στην Αιτωλοακαρνανία.

Η κάθε «παραίνεση» του συνθήματος έχει αποτελέσει με έναν τρόπο βίωμα μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Γιατί η περίοδος της πανδημίας, η αστική διαχείριση της και η νέα καπιταλιστική κρίση έχουν κάνει πιο ξεκάθαρο από πριν το τι σημαίνει να ζεις, να τολμάς και να προχωράς. Πως για να «περπατάς» ελεύθερος προς τα μπροστά χρειάζεται αγώνας ενάντια στο σύστημα της μισθωτής σκλαβιάς.

Με αυτές τις «παραινέσεις», προετοιμάζεται και η εκδήλωση του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», στον Αστακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 20:00, στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• ομιλία από το Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
• θεατρική παράσταση (μονόλογος) “Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17” της Θάλιας Αντωνοπούλου, από τη Σταματίνα Πιτσούλια, σε μουσική επιμέλεια Έλενας Γκάτση
• συναυλία από τους “DYING WORMS”

agrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 02:24