Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 00:12

Η Κεντρική εκδήλωση του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” στο Αγρίνιο (Σαβ 11/9/2021)

Το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, κορυφώνεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο, με ώρα έναρξης 21:00.

Το σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων: «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό» ήδη έχει αγκαλιάσει δεκάδες πόλεις, σε όλη τη χώρα και στο νομό μας, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των διοργανωτών και επισκεπτών.

Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο στο Αγρίνιο, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και στη συνέχεια λαϊκό γλέντι με το Βαγγέλη Κορακάκη.

Στο χώρο από νωρίς θα υπάρχει έκθεση με τίτλο: «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το Σοσιαλισμό». Η έκθεση απαντά στο βασικό ερώτημα: «Μπορεί να αλλάξει ο κόσμος;». Μέσα από τις διάφορες ενότητες και τα ταμπλό της έκθεσης, τίθενται διάφορα ερωτήματα, όπως: «Γιατί δεν αποκτούμε όλοι αυτά που ονειρευόμαστε;», «Αν υπάρξει ανάπτυξη της οικονομίας, δε ζήσουμε όλοι καλύτερα;», αλλά και ερωτήματα για την πρόταση εξουσίας που παλεύει το ΚΚΕ, όπως: «Αφού ο Σοσιαλισμός είναι καλύτερο σύστημα από τον Καπιταλισμό, τότε γιατί δεν υπάρχει; Μήπως απέτυχε;».

Επίσης θα υπάρχει στέκι για τους μαθητές, χώρος του «Κόκκινου Αερόστατου», για τους μικρούς μας φίλους, όπως και βιβλιοπωλείο των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής».

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται ήδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

agrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 02:23