Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 11:23

Ο κινητός κινηματογράφος της Π.Δ.Ε στην πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στο Αγρίνιο (Παρ 27/8/2021 21:30)

Με την ελληνική κινηματογραφική ταινία «Για Πάντα» συνεχίζονται οι προβολές του θερινού κινητού κινηματογράφου που εντάσσονται  στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε περιφερειακούς Δήμους.

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Κατοίκων Ενορίας Αγίου Αντωνίου-Ρηγανά, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοργανώτρια Αρχή, ο επόμενος σταθμός του κινητού κινηματογράφου θα είναι στο Αγρίνιο. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 και ώρα 21:30, στην πλατεία των εργατικών κατοικιών Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, με ελεύθερη είσοδο. Πριν την προβολή θα προηγηθεί μουσικό δίωρο dj set και μπουφές με τοπικά σπιτικά εδέσματα για τους συντελεστές και τους επισκέπτες Η προσέλευση του κόσμου μπορεί να γίνεται από τις 19:30.

Η διοργάνωση των θερινών προβολών του κινητού κινηματογράφου έχει θέσει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να έρθουν σε επαφή με τη μαγεία της κινηματογραφικής τέχνης. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν προγραμματιστεί προβολές έως τα τέλη Σεπτεμβρίου σε περιφερειακούς Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Ενορίας Αγίου Αντωνίου-Ρηγανά

Η Πρόεδρος: Δέσποινα Σβώλη

Ο υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού: Πέτρος Γεωργίου Βελούδας

sinidisi.gr