Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 13:50

Η «JEEPERS CREEPERS BAND» στο Αγρίνιο (Σ/Κ 4-5/9/2021)

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου  φιλοξενεί το διαδραστικό μουσικοχορευτικό δρώμενο της «Jeepers Creepers Band» στις 4 Σεπτέμβρη στην πλατεία Δημάδη στις 8.30 μ.μ. και στις 5 Σεπτέμβρη στον  πεζόδρομο Βότση μπροστά από την είσοδο του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου στις 8.30 μ.μ.

Η "Jeepers Creepers Band" είναι μια ορχήστρα η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Χάρη στην αφοσίωση της στο ιδίωμα της Swing Jazz, έχει καταφέρει να εμφανιστεί σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων. To 2021 είχε την μεγάλη τιμή να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει συνεργαστεί με εξαίρετους σολίστες (Χάρης Ιωάννου, Stefan Vasnier, Katie Cosco, Μarc Devine, Dan Block, Gilad Atzmon) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο χορός συμπεριλαμβάνεται στα πλαίσια της εκδήλωσης. Δύο χορευτές θα δείχνουν χορευτικές φιγούρες κατά τη διάρκεια της συναυλίας, έτσι ώστε όσοι θεατές παρακολουθούν να μπορούν να χορέψουν ακούγοντας την μπάντα.

παίζουν οι μουσικοί:

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΗΤΣΟΥ: κιθάρα, φωνή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: τρομπέτα

ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ: πιάνο

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: κοντραμπάσο

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥΡΙΚΑΣ: τύμπανα

οι χορευτές της ομάδας χορού Rhythm Hoppers είναι οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

JEEPERS CREEPERS BAND