Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 17:38

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία απο την Π.Δ.Ε. (Κυρ 12/9/2021 19:30)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Eργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Aγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ» Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού για τα άτομα με αναπηρία που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο «Χρυσόγελου» , στο Μεσολόγγι την Κυριακή  12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Το όμορφο αστέρι του ουρανού, ο πλανήτης γη. Μια αληθινή ιστορία» της Ιδρύτριας και Επίτιμης Προέδρου του Εργαστηρίου ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ  Μαρίας Τσούτσου,  το οποίο απευθύνεται στους γονείς που αποκτούν άτομο με αναπηρία , με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενθάρρυνση των ειδικών εργαζομένων του χώρου.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας  Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε: «Ο πολιτισμός μας , η ανθρωπιά μας κρίνεται από τον σεβασμό και την ισοτιμία που αποδίδουμε στα άτομα με αναπηρία. Η Περιφερειακή Αρχή κατά προτεραιότητα στηρίζει τα δικαιώματα των πολιτών αυτών ώστε να μην μένει κανείς πίσω και να εκφράζεται στην πράξη η κοινωνική αλληλεγγύη».