Ενημερωτική εκδήλωση – εσπερίδα διοργανώνει το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου «Παλαμαϊκή Σχολή», με θέμα: «Χτίζοντας κλίμα σεβασμού και ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εφήβους: Όρια, ασφαλής πλοήγηση και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και της παραβατικότητας».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (28.2.26) και ώρα 6:00-08:00 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Η ανακοίνωση:
Το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου «Παλαμαϊκή Σχολή» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση – εσπερίδα που θα γίνει στις 28/2/2026 και ώρα 06:00–08:00 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου με θέμα: «Χτίζοντας κλίμα σεβασμού και ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εφήβους: Όρια, ασφαλής πλοήγηση και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και της παραβατικότητας».
Ομιλίες / Εισηγητές
1.Σχολικός εκφοβισμός και Ασφαλής πλοήγηση
Τριανταφύλλου Σπυρίδων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής
2. Θέσπιση ορίων στους εφήβους…… Είναι εφικτή;
Dr Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων. Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΠ ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΕΟΠΑΕ
3. Νομικό πλαίσιο της παραβατικής συμπεριφοράς των ανηλίκων και επιπτώσεις στους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Σπυριδούλα Κουφού, Δικηγόρος Μεσολογγίου
Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος με τους προσκεκλημένους ομιλητές.
Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και να λάβετε πρακτικές συμβουλές για την καθημερινότητά σας με εφήβους.
Η πρόσκληση:
Η αφίσα:
sinidisi.gr

























