Το Φιλοσοφικό Καφενείο Αγρινίου, της Κίνησης Πνευματικού Ακτιβισμού «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» σας προσκαλεί στην επόμενη συνάντηση με θέμα συζήτησης: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ».
Η αληθινή εξέλιξη έρχεται όταν η συλλογική διεκδίκηση συναντά την εσωτερική μας αφύπνιση, σπάζοντας τα δεσμά της αδράνειας. Η θεσμική ανατροπή και οι αγώνες στους δρόμους αποκτούν νόημα μόνο όταν πηγάζουν από μια βαθύτερη συνειδητότητα. Κρατάμε τις ρίζες μας ζωντανές, αλλά επιλέγουμε να κοιτάμε μπροστά, μεταμορφώνοντας τον κόσμο γύρω μας.
Εισηγητής θα είναι ο Χρήστος Ζερβόπουλος, Ψυχολόγος και συνδιοργανωτής του Φιλοσοφικού Καφενείου Αγρινίου.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026, στις 11:00 π.μ., στο Κιμωλία Cafe-Bar (Mπουκογιάννη 4, Αγρίνιο), με ελεύθερη είσοδο.
























