Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 15:46

«Τραγούδα 2» στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 6/1/2022 εως Κυριακή 9/1/2022

«Τραγούδα 2» στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 

Η αστεία και συγκινητική ιδέα των καλόκαρδων losers που τα καταφέρνουν κόντρα σε κάθε πιθανότητα επαναλαμβάνεται χαρωπά, συνοδεία ροκ και r’n’b επιτυχιών (Μπίλι Έλις, Πρινς, Τέιλορ Σουίφτ, Weeknd, αλλά και U2).

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Συνδυάζοντας τη διαχρονικά συγκινητική ιδέα της απρόσμενης επιτυχίας του καλόκαρδου loser με την πρόσφατη μόδα των τηλεοπτικών talent shows, το προ πενταετίας "Τραγούδα!" είχε καταφέρει να διασκεδάσει τους απανταχού ανήλικους σινεφίλ, φτάνοντας τα 634 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Η καινούργια περιπέτεια της ομάδας του Μπάστερ Μουν, λοιπόν, ξεκινά από τη φιλοδοξία του πολυμήχανου κοάλα να εξασφαλίσει το ανέβασμα του σόου του στο πιο περιζήτητο θέατρο της χώρας. Για να πείσει τον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, του υπόσχεται πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία σ’ αυτό του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα… 

Ώρα και ημέρες προβολής: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Στις 3:00 μ.μ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Ενημέρωση -  Ανακοίνωση

Μέχρι νεότερης ανακοίνωσης στο «ΑΝΕΣΙΣ» θα επιτρέπεται  η είσοδος μόνο στο 30% των θεατών, αν και λειτουργεί ως «αμιγής»  χώρος σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.  

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών

  • Ο χώρος του Κινηματογράφου λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
  • Για την είσοδο του κοινού στις προβολές, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.
  • Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

*Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.