Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 18:53

Πρόσωπα της χρονιάς : Aπονομή βραβείων στη Πάτρα το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 19:00 (και διαδικτυακά)

Πρόσωπα της χρονιάς : Η απονομή  των βραβείων του θεσμού, που για 8η συνεχή χρονιά θα αναδείξει τα υγιή κοινωνικά πρότυπα,θα γίνει στη Πάτρα το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε.

Τα φώτα θα ανάψουν στη μεγάλη σκηνή του φιλόξενου Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών για να φωτίσουν πρόσωπα και πράξεις που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Το ραντεβού ορίστηκε το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, ώρα 7μ.μ..

Ο θεσμός, που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», έρχεται να αναδείξει τα υγιή κοινωνικά πρότυπα μέσα από ιστορίες και πρωτοβουλίες ανθρώπων και πυρήνων.

Η εκδήλωση επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο έπειτα από μια διετία, αφού πέρυσι η πανδημία δεν μας είχε επιτρέψει τη διά ζώσης ανάδειξη των πρώτων της χρονιάς και τη βράβευση

. Φέτος, τα δεδομένα είναι ευτυχώς διαφορετικά. Υγειονομικά πρωτόκολλα βέβαια υπάρχουν, και θα τηρηθούν κατά γράμμα.

Η διοργάνωση έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Φέτος βγήκαμε εκτός των συνόρων της Αχαΐας και αναζητήσαμε τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν το 2021 στους γειτονικούς μας νομούς, Αιτωλοακαρνανίας και  Ηλείας. Στην Αιτωλοακαρνανία συνεργαστήκαμε με την εφημερίδα «Συνείδηση» για να εντοπίσουμε τα πρόσωπα που ξεχώρισαν.

Η βραδιά αυτή ανήκει σε πρόσωπα και ομάδες  που προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν από το ευρύτερο κοινό, που έπαιξε ρόλο εκλεκτορικού σώματος σε μια πολυήμερη ανοιχτή εκλογική διαδικασία, πρωταγωνιστές σε κάθε πτυχή της τοπικής ζωής, ενώ θα τιμηθούν και φέτος προσωπικότητες τιμής ένεκεν.

Η συγκυρία γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη, με δεδομένο ότι η πανδημία ανέβασε τον πήχη των δυσκολιών σε όλους τους τομείς, χωρίς να εμποδίσει τα μικρά και τα μεγάλα θαύματα που έκαναν τη ζωή κάποιων συμπολιτών καλύτερη μέσα στο 2021.

ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μαζί μας, τη μεγάλη βραδιά ο κορυφαίος καλλιτέχνης   -τραγουδιστής και συνθέτης Vassilikos και η ξεχωριστή βοκαλίστρια – επιστήμονας Αγγελική Τουμπανάκη.

Θα συμπράξουν με τη μοναδική Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» Δήμου Πατρέων.

Δύο καλλιτέχνες με πατρινή καταγωγή αλλά διεθνή αναγνώριση και μια ορχήστρα που φέτος συμπληρώνει 37 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο σπουδαίος μουσικός και μαέστρος Μανώλης Λορέτζος.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας: Βάγια Ζεππάτου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο διευθυντής σύνταξης της «Π» Κωνσταντίνος Μάγνης και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Κατερίνα Τσουκαλά, ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία από δημόσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, με την υποστήριξη της συντακτικής ομάδας της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» και του pelop.gr.

Η εκδήλωση θα παρουσιάζεται και ψηφιακά: IONIAN TV ,

https://www.youtube.com/user/PeloponnisosMedia  ,

www.prosopaxronias.gr ,

www.pelop.gr

και στα social media της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και των Προσώπων της Χρονιάς.

Πρόσωπα Πάτρα
Πρόσωπα της χρονιάς : Aπονομή βραβείων στη Πάτρα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

sinidisi.gr