Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 19:05

Messolonghi By locals: «Το Σαββατοκύριακο πάμε βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα»

Όσοι αναζητούν αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο δε πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της βαρκάδας στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου με το παραδοσιακό πριάρι που οργανώνουν οι Messolonghi By locals.

Οι βαρκάδες αποτελούν μέρος των βιωματικών ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρουν οι ντόπιοι, που σκοπό έχουν να μας συστήσουν το σπάνιο οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας και παράλληλα να απολαύσουμε το μοναδικό τοπίο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Μια φιλική προς όλους δραστηριότητα και μια καλή ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα.

Η ενημέρωση του Messolonghibylocals συνεχίζει ως εξής:

«Κλείνουμε θέση λοιπόν και βιώνουμε από πρώτο χέρι μοναδικές βιωματικές  εμπειρίες με τους ντόπιους. Κλείσε θέση στην ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο που ακολουθεί ή με ένα τηλεφώνημα στο MESSOLONGHI BY LOCALS στο τηλέφωνο 26313 02048 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής: https://forms.gle/tFPcjzhmMCZZtP8J7

Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού πληροφορίες τόσο για το όραμα των Ντόπιων καθώς και για τις δράσεις που οργανώνουν: https://messolonghibylocals.com»