Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 18:44

Messolonghi by Locals: Οι δραστηριότητες των ντόπιων κάνουν τα σαββατοκύριακα στο Μεσολόγγι ξεχωριστά (δράσεις το Σ/Κ 19-20/2/2022)

Στο Μεσολόγγι, τα Σαββατοκύριακα απέκτησαν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς οι δράσεις και οι βιωματικές εμπειρίες που διοργανώνει το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ-MESSOLONGHI BY LOCALS αποτελούν πηγή ζωής για τον τόπο του Μεσολογγίου.

Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν από το MESSOLONGHI BY LOCALS, το περασμένο σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου) έτυχαν ευρείας αποδοχής από ντόπιους και επισκέπτες.

Το Σάββατο η ξενάγηση στα αγγλικά που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο των Ηρώων απευθύνθηκε σε επισκέπτες, στους κατοίκους της πόλης που μιλούν αγγλικά αλλά και σε μαθητές που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να εξασκήσουν τα αγγλικά τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Οι βαρκάδες του Σαββάτου και της Κυριακής έδωσαν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά της λιμνοθάλασσας της Κλείσοβας και της βιοποικιλότητας που την περιβάλλει. Μεταξύ των συμμετεχόντων στις δράσεις του Σαββατοκύριακου ήταν φίλοι από την Ελβετία, τη Ναύπακτο, το Αγρίνιο, τη Λευκάδα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Με πηγή έμπνευσης την πολιτιστική ταυτότητα του Μεσολογγίου βιώσαμε αυθεντικές εμπειρίες, γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, γελάσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού για το μέλλον.

Το Σαββατοκύριακο 19&20 Φεβρουαρίου οι Ντόπιοι διοργανώνουν:

Βαρκάδα και οικοπεριήγηση στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας (Ελληνικά και Αγγλικά), ξενάγηση στην Αρχαία Πλευρώνα και μια ξεχωριστή φωτογραφική εξόρμηση κάτω από το νυχτερινό ουρανό με αστροπαρατήρηση και τεχνικές νυχτερινών λήψεων.

Δήλωσε συμμετοχή στις δράσεις που ακολουθούν:
https://messolonghibylocals.com/events/feb19-20/

Θες και εσύ να ακολουθήσεις τους ντόπιους και να ενημερώνεσαι για τις δράσεις τους; Κάνε εγγραφή στην φόρμα: https://forms.gle/RgbvyKpLNSNihpkEA

agrinionews.gr