Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 15:58

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών - ΠΟΒΑΣ || 27- 29 Μαΐου 2022 - Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας || Πρόγραμμα

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ - ΠΟΒΑΣ

27- 29 Μαΐου 2022 - Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

  • Αλουμινίου

-  Σιδήρου

  • Εξοικονόμησης Ενέργειας

-  Αρχιτεκτονικής

Η μεγάλη συνάντηση του Κλάδου! Όλοι μαζί στο Αγρίνιο! Οι Κατασκευαστές αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup που έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο, Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο, ένα μεγαλοπρεπές κτήριο, πραγματικό κόσμημα της πόλης του Αγρινίου, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός του Κλάδου.

Θεματολογία Συνεδρίου

Το τριήμερο θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο όπως.

  • Εθνικές & Ευρωπαϊκές πολιτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα και την Αειφόρο Ανάπτυξη.
  • Κλαδικά και τεχνικά θέματα με ταυτόχρονη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων.
  • Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις στον Κλάδο.
  • Καινοτομίες και μετασχηματισμός των επιχειρήσεων στη νέα εποχή
  • Θέματα γενικού ενδιαφέροντος, καθημερινότητα των Επιχειρήσεων του Κλάδου

Το Συνέδριο

Οι μεγάλες αλλαγές μας βρίσκουν πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου, το οποίο θα είναι αυτό που ο Κλάδος μας απαιτεί με ένα σύνθημα

“Το Μέλλον ανήκει στον Κλάδο και στους Κατασκευαστές”.

Στο μεγάλο γεγονός, που πραγματοποιείται από την Παρασκευή έως την Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022, θα δώσουν το “παρών” Κατασκευαστές, Βιομηχανίες και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία - Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα ευελπιστώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Κλάδου.

Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στο Αγρίνιο με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνίσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της ΠΟΒΑΣ, ο Σύλλογος Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου της Αιτωλοακαρνανίας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τα Σωματεία - μέλη της ΠΟΒΑΣ και Εκπαιδευτικά

Ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του 3ήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

 

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, με την ταυτόχρονη Υποστήριξη

της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ)

 

Χορηγοί

Το Συνέδριο στηρίζουν έως τώρα με την χορηγία τους οι παρακάτω Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου:

Διακεκριμένοι Χορηγοί: Europa, Alumil, Aluminco, Elvial, Exalco, Etem, Ideco

Μεγάλοι Χορηγοί: Metaloumin, NXS, Panidis, Tehni, Analko, Neokem, Verpan, Rolka, Thiral, Metal Plus, Δούκας, Συνοδιάς, Power Lock.

Χορηγοί: Viomal, AkzoNobel, Rozos, Vergina, NeWin, Aluplast, Aluxal, Σιγγιρίδης - Μυλωνάς, Τhemelio Software, G-S, Global Samaras, Sherwin Williams, BLK, Nice.

Υποστηρικτές: Elval Colour, Domus, Saint Gobain, Spal, Al-Set, Arch Windows, TeamRoll, Aperto, Security lock, Γιάννης Καραβούλιας, Electronic Door, Extraplastica, Extracolor.

Ειδικός Χορηγός: Alfa - Alusystem

Χορηγοί Επικοινωνίας: Profil Energy, profilnet.gr, Aluminium Magagine, alunet.gr, κτίσμα+αλουμίνιο, aludata.gr, Econ³, Themelio Software, Be2green.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες των Βιομηχανιών και εταιρειών του κλάδου.

Συμμετέχουν και στηρίζουν: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Αγρινίου, Δήμος Θέρμου, Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αγρινίου, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων

Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΚΑΠΕ, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, ΠΣΥΠΕΝΕΠ

Με την συνεργασία του Συλλόγου Κατασκευαστών Αλουμινίου - Σιδήρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Διοργάνωση

ΠΟΒΑΣ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου - Σιδήρου Καποδιστρίου 24, 106 82 Αθήνα

Tηλ.: 210/6453740

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.povas.gr

Οργάνωση

Profilmedia

Προμάχων 8, 141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210/8056800-1

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.profilnet.gr

Profilgroup

Ιπποδρομίου 14, 570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310/676.022-4

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.profilgroup.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 17:40