Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 11:04

Αγρίνιο: Η κωμωδία «Ο Αρχοντοχωριάτης» απο το Ερασιτεχνικό Θέατρο της ΚΕΔΑ (Σ/Κ 21-22/5/2022 21:15)

Το τμήμα Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου με αφορμή την επέτειο των 400 χρόνων από τη γέννηση του Μολιέρου (Jean Baptiste Poquelin)  (1622-1673) παρουσιάζει την κωμωδία «Ο Αρχοντοχωριάτης». Η παράσταση ανεβαίνει το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 21:15 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

λίγα λόγια για το έργο…

Σ' αυτό το έργο που γράφτηκε το 1670, ο Γάλλος κωμωδιογράφος, με καυστικό τρόπο σατιρίζει τους νεόπλουτους όλων των εποχών. Ο Μολιέρος διακωμωδεί τον κύριο Ζουρνταίν, έναν αφελή έμπορο που νομίζει πως η αναβάθμισή του σε άλλη τάξη θα συνεπάγεται και μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και αυτό τον κάνει να υιοθετεί συμπεριφορές και τρόπους στα όρια του γελοίου προκαλώντας το γέλιο.

συντελεστές:

σκηνοθεσία : ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ

σκηνικά, κοστούμια : Η ΟΜΑΔΑ

φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

παίζουν:

ΘΕΚΛΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,  ΛΗΤΩ ΓΕΡΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛΑΔΕΡΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΦΝΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΥ, ΝΤΕΜΗ ΛΑΧΑΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑΣ, ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΣΙΑ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΜΠΟΡΑΚΗΣ, ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,  ΜΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΜΠΟΥ, ΦΡΟΣΩ ΤΣΟΛΚΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ( ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ )

*ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, θα διανέμονται ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ τις ημέρες των παραστάσεων από 19:00 έως 21:00.

Οι  παραστάσεις  θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών.