Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 09:59

ΝΟ Μεσολογγίου: 4-5 Ιουνίου ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Βασιλάδι 2022» (Σ/Κ 4-5/6/2022)

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Ο ΝΟ Μεσολογγίου με δεκάδες επιτυχημένες ναυταθλητικές και πραγματικά εξωστρεφείς δράσεις στο ενεργητικό του, θα διοργανώσει για 2η φορά το σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου, διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη optimist & laser 4.7 με την ονομασία «Βασιλάδι 2022».

Δεκάδες μικροί ιστιοπλόοι από τα ναυταθλητικά σωματεία της Δυτικής Ελλάδας, θα αγωνισθούν στη θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας, στα νερά όπου συνέβησαν τεράστια ιστορικά γεγονότα που καθόρισαν και είχαν άμεση σχέση με την Ηρωική Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων.

Ο αγώνα είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι ιστιοδρομίες και τις δύο ημέρες θα ξεκινήσουν στις 11.00 και θα διαρκέσουν έως νωρίς το απόγευμα.

«Ελάτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των μικρών ιστιοπλόων και να θαυμάσετε το μοναδικό άθλημα της ιστιοπλοΐας! Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στον αγώνα, όλες οι παροχές προς τους αθλητές είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από τους χορηγούς μας, τα μέλη και τους φίλους του ΝΟ Μεσολογγίου!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr