Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 12:24

Γνωρίστε το hiking: Πεζοπορικές διαδρομές στις 30/5 και 6/6 από τη Λέσχη Μεικτού Αθλητισμού Θέρμου

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Η ΛΕΜΑΘ (Λέσχη Μεικτού Αθλητισμού Θέρμου) διοργανώνει για πρώτη φορά ένα αθλητικό γεγονός με αντικείμενο την πεζοπορία/ορειβασία (Hiking).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει πεζοπορικές/ορειβατικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής του Θέρμου και να παρακινήσει κόσμο να ασχοληθεί με το σπορ της πεζοπορίας/ορειβασίας.

Η διοργάνωση είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και στόχος του συμμετέχοντος είναι να ολοκληρώσει τις πεζοπορικές/ορειβατικές διαδρομές που έχει καθορίσει η οργανωτική επιτροπή εντός καθορισμένου χρόνου.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές:

Α) Πλατεία Αγίας Σοφίας- Καταρράκτες Μοκιστιάνου –Πλατεία Αγίας Σοφίας

Β) Πλατεία Μέγα Δένδρου-Πλατεία Αετόπετρας –Πλατεία Μέγα Δένδρου

Η διαδρομή Ά θα γίνει στις 30 Μαΐου και η διαδρομή ΄Β στις 6 Ιουνίου. Ο συμμετέχων θα προμηθεύεται μια κάρτα από τη Γραμματεία κατά την εγγραφή του, η οποία θα ενημερώνεται στα σημεία ελέγχου της διαδρομής.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν μια από τις δύο διαδρομές εντός της εβδομάδας 1 Ιουνίου έως 5 Ιουνίου, εφόσον δεν μπορούν να βρεθούν σε μια από τις δυο Κυριακές και να ενημερώσουν την οργανωτική επιτροπή μέσω αρχείου εφαρμογής πεζοπορίας ή αποστέλλοντας φωτογραφίες από προκαθορισμένα σημεία της διαδρομής. Κάθε συμμετέχων που θα ολοκληρώσει με επιτυχία και τις δύο διαδρομές εντός χρόνου θα κερδίζει ένα αναμνηστικό μετάλλιο .

Το κόστος της συμμετοχής (και για τις δύο διαδρομές) είναι 5 ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης. Πιθανά κέρδη θα καλύπτουν έξοδα του συλλόγου για τη συντήρηση μονοπατιών.

Θα παρέχεται υδροδοσία, όπου αυτό απαιτείται, και θα υπάρχουν υπεύθυνοι για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που απαιτείται.

Ο συμμετέχων έχει την ευθύνη επίγνωσης των δυνατοτήτων του και απαιτείται ο βασικός πεζοπορικός εξοπλισμός (παπούτσια πεζοπορία, μπατόν ,κ.α.).

agrinionews.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 12:26