Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 17:29

Πώς να δημιουργείς νέα outfit συνδυάζοντας ευφάνταστα τα ρούχα σου

Η δημιουργία νέων outfit για τη δουλειά είναι ένα task πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι μπορεί να ακούγεται. Ο χώρος εργασίας είναι το μέρος που επισκέπτεστε πιο συχνά από οτιδήποτε άλλο. Συναναστρέφεστε με άτομα καθημερινά και σίγουρα αρκετά συχνά έχετε την αίσθηση ότι φοράτε συνεχώς τα ίδια ρούχα. Η αγορά νέων ρούχων είναι ένα αρκετά μεγάλο έξοδο και σίγουρα δε μπορείτε να ανανεώνετε συνεχώς όλη τη ντουλάπα σας.  Στο άρθρο που ακολουθεί έχουμε κάποια tips για τα ρούχα και τα παπούτσια στα οποία αξίζει να επενδύσετε στις επόμενες αγορές σας ώστε να δημιουργήσετε διαφορετικά outfits.

T-shirts

Τα t-shirts είναι ένα από τα πιο safe ρούχα που μπορείτε να πάρετε. Είναι το must για κάθε casual outfit look. Επιλέξτε ποιοτικά και μονόχρωμα μπλουζάκια που να μπορείτε να τα εντάξετε σε όλα τα outfit σας και να χτίσετε πάνω τους το υπόλοιπο ντύσιμο. Προτιμήστε βαμβακερά υφάσματα για πιο clean αποτέλεσμα.

Πουκάμισα

Για τις μέρες που θέλετε να βάλετε κάτι πιο formal. Αν έχετε κάποιο σημαντικό ραντεβού ή meeting αλλά και για μία πιο καλή εναλλακτική τα πουκάμισα είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείτε να έχετε στη ντουλάπα σας πιο καλά πουκάμισα και κλασικές γραμμές, oversized ακόμα και λινά για το καλοκαίρι. Δοκιμάστε να φορέσετε το αγαπημένο σας πουκάμισο ανοιχτό πάνω από ένα t-shirt και δημιουργήστε ένα τελείως νέο αποτέλεσμα. Αν έχετε στη ντουλάπα σας πουκάμισα denim ή flannel έχετε σίγουρα το τέλειο overshirt.

Παντελόνια

Αποκτήστε ποικιλία γραμμών και υφών στα παντελόνια σας. Το παντελόνι είναι ένα από τα κύρια στοιχεία ενός outfit και μπορείτε να ορίσετε το ύφος του ντυσίματός σας ανάλογα με την επιλογή παντελονιού. Ένα denim jean ή ένα cargo pant δημιουργεί ένα casual look ενώ ένα υφασμάτινο δίνει μια πιο επίσημη νότα.

Παπούτσια

Η ιδανική επιλογή παπουτσιού που να ταιριάζει σε όλα τα συνολάκια σας είναι τα sneakers. Τα ανδρικά sneakers μπορούν να φορεθούν με κοστούμι αλλά και με τζιν δημιουργώντας δύο διαφορετικά και υπέροχα αποτελέσματα. Αντίστοιχα τα γυναικεία sneakers ταιριάζουν αρμονικά και με παντελόνι και με φόρεμα.

Αξεσουάρ

Η προσθήκη αξεσουάρ μπορεί πάντα να δώσει όμορφες και ιδιαίτερες πινελιές. Όμορφα κοσμήματα όπως κολιέ και σκουλαρίκια, ένα εντυπωσιακό φουλάρι, είναι λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν.

Να θυμάστε πως το μυστικό στη δημιουργία πολλών διαφορετικών καθημερινών Outfits δεν είναι η ποσότητα των ρούχων αλλά ο συνδυασμός των ίδιων κομματιών με διαφορετικούς τρόπους και η ευφάνταστες εναλλαγές στις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 18:10
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα