Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 14:02

«Ο Καραγκιόζης και ο γαμπρός της συμφοράς» στην Αιτωλοακαρνανία (Παρ 25/8 Μύτικας - Σαβ 26/8 Αστακός - Κυρ 27/8/2023 Αιτωλικό 20:30)

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του έρχονται στο Αιτωλικό, στον Αστακό και στο Μύτικα, αυτές τις μέρες! Ο θίασος «Χαρούμενες Σκιές» παρουσιάζει την παιδική παράσταση «ο Καραγκιόζης και ο γαμπρός της συμφοράς».

Ο κύριος Δημήτρης ψάχνει κάποιον να τον βοηθάει σε διάφορες δουλειές του σπιτιού: κάποιον να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να ψωνίζει, να υποδέχεται τους επισκέπτες, να... αυτή είναι δουλειά για τον Καραγκιόζη! Σύντομα, όμως, ο Καραγκιόζης θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια παρεξήγηση, όπου όλοι θα γίνουν μαλλιά-κουβάρια και μόνο εκείνος μπορεί να τους ξεμπλέξει. Θα τα καταφέρει;

Θα το ανακαλύψετε την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, το Σάββατο 26 Αυγούστου, στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού, και την Κυριακή 27 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού. Οι παραστάσεις ξεκινάνε στις 20:30. Εισιτήρια θα διατίθονται στο ταμείο την ημέρα της παράστασης, καθώς και ηλεκτρονικά στο https://www.more.com/ και ξεκινούν από €5 για όσους τα προαγοράσουν. Θα δωθεί δώρο σε κάθε παιδί! Θα διατίθονται και συλλεκτικές χειροποίητες φιγούρες του Καραγκιόζη και της παρέας του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 696 5043 ή στη σελίδα μας: https://www.facebook.com/KaragiozisHappyShadows/

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα