Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 20:17

Τα καλύτερα παιχνίδια ξυστών για να παίξετε στο Wazamba το 2023

Τα παιχνίδια ξυστών είναι μια αρκετά μικρή κατηγορία στην αγορά του iGaming, αλλά έχει μερικούς από τους πιο αφοσιωμένους θαυμαστές σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Τα καλά νέα για τους παίκτες του https://wazamba-greece.gr είναι πως μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα τίτλων σε αυτή την κατηγορία, και τα καλύτερα παιχνίδια σίγουρα αξίζουν μια ιδιαίτερη αναφορά σήμερα.

Chaos Crew Scratch

Ο πρώτος τίτλος στη λίστα ονομάζεται Chaos Crew Scratch και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Wazamba σε αυτή την κατηγορία. Δημιουργήθηκε από την Hacksaw Gaming, η οποία είναι μια επιτυχημένη εταιρεία στον τομέα των online κουλοχέρηδων. Η προσπάθεια αυτού του προγραμματιστή να πειραματιστεί με τα ξυστά αποδείχθηκε επιτυχής, καθώς το παιχνίδι κατάφερε να προσελκύσει χρήστες οι οποίοι δεν είχαν καν σκεφτεί να παίξουν ξυστά να τα δοκιμάσουν.
Η μηχανή είναι πολύ απλή και διαισθητική, καθώς διαθέτει μόνο ένα πλέγμα του 3x3. Το πλέγμα δημιουργείται τυχαία κάθε φορά που ένα παίκτης ξεκινά το παιχνίδι ή αρχίζει έναν νέο γύρο. Μια ωραία πινελιά του Chaos Crew Scratch είναι το γεγονός πως ο παίκτης πρέπει στην πραγματικότητα να σύρει το mouse του για να αποκαλύψει τους αριθμούς. Βεβαίως, είναι απαραίτητο να τραβηχτούν τρεις αριθμοί του ίδιους είδους για να λάβετε μια πληρωμή, η οποία είναι το ποσό του αρχικού στοιχήματος πολλαπλασιασμένο με τον αριθμό που προκύπτει.

Blitz Scratch

Ο δεύτερος τίτλος του Wazamba στην κατηγορία παιχνιδιών ξυστών προέρχεται επίσης από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πάροχο λογισμικού. Το Blitz Scratch δημιουργήθηκε από την Playtech, και ο κολοσσός της βιομηχανίας απέδειξε πως είναι ικανός να προσφέρει τίτλους κορυφαίας ποιότητας και σε άλλα είδη εκτός από τους κουλοχέρηδες. Το παιχνίδι έχει εκπληκτικά γραφικά και εξαιρετικές οδηγίες για αρχάριους, καθιστώντας το έναν ευρέως ελκυστικό τίτλο ξυστού.
Όπως είναι εύκολο να μαντέψετε από το όνομα, το κύριο χαρακτηριστικό του Blitz Scratch είναι η επιλογή να παίζετε το παιχνίδι γρήγορα και αποτελεσματικά. Το ξυστό που αγοράζει ο παίκτης έχει μόνο έξι κουλοχέρηδες, τρεις εκ των οποίων είναι αφιερωμένοι στην πραγματική πληρωμή, ενώ οι τρεις εναπομείναντες είναι οι κουλοχέρηδες bonus. Το καλύτερο σενάριο για τον παίκτη είναι να φέρει τρεις αριθμούς του ίδιους είδους και τρία σύμβολα bonus του ίδιου είδους, καθώς θα αυξήσει δραστικά το ποσό των κερδών.

Scratch Dice

Το τρίτο παιχνίδι ξυστού του Wazamba που αξίζει να αναφερθεί δημιουργήθηκε επίσης από έναν διεθνώς δημοφιλή πάροχο λογισμικού. Αυτή τη φορά, η εταιρεία πίσω από τον τίτλο είναι η BGaming, και οι λάτρεις του online casino γνωρίζουν ήδη πως σημαίνει ότι το Scratch Dice παρέχει μοναδική εμπειρία που δεν διατίθεται σε κανέναν άλλο τίτλο.
Ο τίτλος συνδυάζει κανόνες και μηχανισμούς των παιχνιδιών των ξυστών με κανόνες του παιχνιδιού των ζαριών, δημιουργώντας μια πραγματικά απαράμιλλη εμπειρία. Οι παίκτες αποκαλύπτουν ξυστά με τρία ζάρια επάνω τους, και η πληρωμή θα εξαρτηθεί από τον συνδυασμό που θα αποκαλυφθεί. Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τους κανόνες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού υπάρχει ένας πίνακας πληρωμών ενσωματωμένος στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους χρήστες να μάθουν τους συνδυασμούς ανά πάσα στιγμή.
Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Scratch Dice είναι ο μηχανισμός Golden Ticket του. Η αποκάλυψη ενός συνδυασμού σειράς, ο οποίος είναι τρεις αριθμοί σε αύξουσα σειρά, δίνει στον παίκτη ένα δωρεάν Golden Ticket που μπορεί επίσης να αποκαλύψει. Ανακαλύπτοντας ένα Golden Ticket δίνει μια πληρωμή με βάση τους ίδιους συνδυασμούς που χρησιμοποιούνται για συνηθισμένα ξυστά, αλλά σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη είναι από τρεις έως και πέντε φορές μεγαλύτερα.

Ακόμη ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που προστέθηκε από την BGaming σχετίζεται με τις επιλογές αποκάλυψης ξυστών τα οποία είναι διαθέσιμα στους παίκτες. Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα, τα ξυστά επιτρέπουν στους παίκτες τους τόσο να ξύσουν χειροκίνητα τους αριθμούς σύροντας τον κέρσορά τους πάνω στο ξυστό όσο και να κάνουν ένα απλό κλικ στο κουμπί Reveal για να γίνει αυτόματα. Είναι ένα μικρό αλλά πού ωραίο χαρακτηριστικό Quality-of-Life το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να είναι ευέλικτοι με τον τρόπο που απολαμβάνουν το παιχνίδι.

 

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα