Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 19:00

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου την Τετάρτη (Τετ 27/12/2023 19:30)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 07:30 μ.μ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση Π/Υ οικ. έτους 2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

2. Περί προσχώρησης στη σύμβαση δεσμευμένου (escrow account) λογαριασμού (με επιμέρους δεσμευμένους λογαριασμούς δικαιούχων), στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Δράσης «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ με αναγνωριστικό 16486, ενταγμένης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164462» [για τα ΥΠΟΕΡΓΑ: «α. Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» β. Αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού» και γ. Υλοποίηση υποδομής διαχείρισης ιλύος»] και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης προσχώρησης (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

3. Περί ορισμού υπόλογου διαχείρισης λογαριασμού του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ ΔΔ Κανδήλας, Μύτικα, και Βάρνακα Δ. Αλυζίας του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου» ενταγμένου στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

4. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων Δήμου Ξηρομέρου» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

5. Ορισμός Υπόλογου και Υπεύθυνου Λογαριασμού έργου « Εργασίες αποκατάστασης οδών Δήμου Ξηρομέρου» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

6. Λήψη απόφασης σχετικά με την 37/2023 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, σχετικά με την εισηγητική έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου που αφορά το αίτημα της κα Τσιγάλογλου Αναστασίας για τροποποίηση σχεδίου πόλεως Αστακού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

agrinionews.gr

 
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα