Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 14:09

Spring wardrobe : Τα 4 παπούτσια που χρειαζόμαστε αυτή τη σεζόν!

Η άνοιξη επιτέλους έφτασε και ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια αλλαγή στη ντουλάπα μας εμπλουτίζοντας τη με νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα ανακαλύψουμε ποια είναι αυτά τα απαραίτητα ζευγάρια παπουτσιών που πρέπει να προσθέσουμε στη συλλογή μας ώστε να κάνουμε τις πιο in εμφανίσεις της σεζόν είτε είναι πιο καθημερινές ή πιο επίσημες.

  • Λευκά sneakers

Ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια πρόκειται για το must have της άνοιξης. Είναι άνετο, συνδυάζεται πραγματικά με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε τα πιο στιλάτα all day outfit, chic συνολάκια για το γραφείο, για βόλτες, στο γυμναστήριο αλλά και τις βόλτες.

  • Mules

Ένα επίσης πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια, το οποίο πρόκειται να φορεθεί παρά πολύ φέτος είναι τα mules. Τα mules με ένα χαμηλό τακούνι μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε μας εμφάνιση και να δώσουν στα look μας μια πολύ elegant, ιδιαίτερη και trendy πινελιά. Στα καταστήματα, θα βρούμε και φέτος αμέτρητα σχέδια σε mules, είτε για πιο βραδινές ή πιο χαλαρές εμφανίσεις και σίγουρα θα πρέπει να προσθέσουμε ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή μας.

Ανάλογα με το dress code της κάθε μας εξόδου, μπορούμε να ολοκληρώσουμε το styling με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα να φορέσουμε τα mules https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/pedila/pedila-mules/ με φούστες για να έχουμε ένα πολύ ανοιξιάτικο και χαριτωμένο look, με night out φορέματα για πιο elegant εμφανίσεις ή και με παντελόνες για τις καθημερινές μας βόλτες.

  • Γόβες

Ένα πολύ διαχρονικό και κλασικό ζευγάρι το οποίο αναμφισβήτητα καμία μας δεν πρέπει να παραλείψει να προσθέσει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της είναι οι γόβες. Είναι το ιδανικό ζευγάρι για τις επίσημες εξόδους όπως ο γάμος, μια δεξίωση ή η έξοδος σε ένα καλό εστιατόριο. Κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να έχει ένα κομψό ζευγάρι ψηλές γόβες https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/heels/ στη ντουλάπα της καθώς είναι αυτό το safe κομμάτι για να κάνουμε elevate την εμφάνιση μας.  Μπορούμε να συνδυάσουμε τις γόβες μας με διαφορά ρούχα, όπως μακριά floral φορέματα τα οποία είναι μάλιστα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις αυτής της άνοιξης, με ένα κοστούμι για ένα πιο σοφιστικέ και αυστηρό look ή ακόμα και με το αγαπημένο μας jean.

  • Loafers

Ένα παπούτσι που είναι απολύτως χρήσιμο και απόλυτα στιλάτο την άνοιξη είναι τα loafers. Ένα ζευγάρι μαύρα loafers με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι ένα από τα παπούτσια που δεν πρέπει να παραλείψουμε να φορέσουμε φέτος μιας και θα αναδείξουμε την τέλεια αίσθηση του στιλ μας και θα τραβήξουμε τα βλέμματα.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα