Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 09:28

Αγρίνιο: Πρόσκληση στη διαδικτυακή δράση «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» (9ος κύκλος) (Πεμ 16/5/2024 18:15)

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Μπόκα και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος μας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία  Ακαδημία για Γονείς» (9ος κύκλος), όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Πρόκειται για 4 - 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024.

Η ενημερωτική δράση πραγματοποιείται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Πέμπτη 16 Maίου 2024, ώρα 18:15, ακολουθώντας τον  παρακάτω σύνδεσμο:

 https://6p1cf.r.sp1-brevo.net/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dIPRQm1chDhFSmgXAWp/_CFaAexV-Yf4

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:          

5η Συνάντηση

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

«Διαχείριση άγχους σχολικών εξετάσεων»

Βάσια Μπούμπα

Ψυχολόγος, MSc, ΠΜΣ

«Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α

Επιστ. Συνεργάτις Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.),

Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

Αριστείδης Λορέντζος

Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (Μ. Sc.)

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα