Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 18:45

LOUX GNC 3on3 – Αγρίνιο 2024: Τρίποντα, καρφώματα και… χαμόγελα στο κέντρο του Αγρινίου! (Παρ 24 - Σαβ 25/5/2024)

Το κορυφαίο τουρνουά 3on3 της χώρας συνεχίζει το ταξίδι του και η δεύτερη στάση στη διαδρομή του είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, το Αγρίνιο.

Φέτος ο χώρος δράσης… αλλάζει, τα courts στήνονται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και για δύο ημέρες, 24-25 Μαΐου, η Πλατεία Δημοκρατίας ετοιμάζεται να ζήσει στον παλμό του 3on3! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι αθλητικά και η καλύτερη διάθεση! Για όλα τα υπόλοιπα έχουμε φροντίσει εμείς! Από 10 ετών έως… 100, χωρίς κανένα περιορισμό, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ο δρόμος είναι ένας και οδηγεί στην Πλατεία Δημοκρατίας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το LOUX GNC 3on3 | ΑΓΡΙΝΙΟ 2024, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αγρινίου και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

“Συμπαίκτες” του GNC 3on3 και “συνεπιβάτες” στα ταξίδια μας σε όλη την Ελλάδα είναι: η ΛΟΥΞη COSMOS SPORT, η WILSON, o όμιλος AFFIDEA, η STEGNO, η CROSSOVER, τα ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, η SKENTZOS PORT SERVICE και η KERASIDIS GROUP.

Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης: agrinionews.gragriniopress.gr, ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4, Μελωδία Πάτρας 100,4, Palmos Web Radio

Δήλωσε ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο LOUX GNC 3on3 | ΑΓΡΙΝΙΟ 2024, ΕΔΩ!

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

PRESTIGE CAFE ΑΓΡΙΝΙΟ DELIVERY

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ