Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 13:50

Καλύβια Αγρινίου: Σύσκεψη για την πανώλη των αιγοπροβάτων (Πεμ 8/8/2024 21:00)

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει το σοβαρό πρόβλημα της πανώλης στα αιγοπρόβατα με κρούσματα να έχουν καταγραφεί και στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως έγινε γνωστό, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειαρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάση Μαυρομμάτη αύριο Πέμπτη  8 Αυγούστου, στις 9 μμ στην κοινότητα Καλυβίων θα πραγματοποιηθεί για το θέμα ενημερωτική συνάντηση με τους κτηνοτρόφους του Δήμου Αγρινίου. Σε αυτήν θα πάρουν μέρος ο αντιπεριφερειαρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας και εκπρόσωποι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλαδας θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και θα απαντήσουν σε ερωτήματα.

Κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τους κτηνοτρόφους και παραγωγούς απευθύνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων Δημήτρης Αναστασίου.

Η Ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου

Οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Αγρινίου καλούνται αύριο Πέμπτη 8 Αυγούστου σε  ενημερωτική σύσκεψη  από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την πανώλη.

Η  σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της Κοινότητας Καλυβίων στις 21.00 μ.μ. Είναι απαραίτητη η ενημέρωση και η συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 16:56
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

PRESTIGE CAFE ΑΓΡΙΝΙΟ DELIVERY

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ