Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 13:17

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού - Λαμίας (Δευ 19/8/2024 21:00)

Την Λαμία αντιμετωπίζει στην έδρα του ο Παναιτωλικός στην 1η αγωνιστικής της σεζόν 2024-2025 την Δευτέρα 19/8/2024 21:00.

Διαιτητής για τον αγώνα ορίστηκε ο Πολυχρόνης από την Πιερία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μηνούδης (Πιερίας), Τσολακίδης (Αθηνών)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατοίκος (Αθηνών)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 16 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2), 10 ευρώ για το πέταλο (Θύρες 7 και 8) και 8 ευρώ για τη Θύρα 6. Οι αντίστοιχες τιμές για παιδικά εισιτήρια (παιδιά που γεννήθηκαν από 01.01.2009 και μετά) είναι 10 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και 7 ευρώ στο πέταλο. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να συνοδεύονται από ενήλικα, να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όπως γνωρίζετε, είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτή γίνεται αποκλειστικά με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet στο κινητό. Εξαίρεση αποτελούν άτομα ηλικίας άνω των 67 καθώς και όσοι δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ (Αλλοδαποί κ.α.), που πρέπει να απευθυνθούν έγκαιρα στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα γραφεία της ΠΑΕ, τα οποία τη Δευτέρα θα είναι ανοικτά για το κοινό από τις 11.00 έως τις 18.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή καθυστερήσεων στην είσοδο στο γήπεδο αγοράστε έγκαιρα το εισιτήριο και κατεβάστε το στην εφαρμογή στο κινητό σας. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αγοράστε το εισιτήριο από το https://tickets.panetolikos.gr/

Κατεβάστε την εφαρμογή από το https://wallet.gov.gr/

Ενεργοποιήστε το εισιτήριό σας (διαρκείας ή απλό) σύμφωνα με τις οδηγίες https://www.panetolikos.gr/bainoume-sto-gipedo-psifiaka/

Για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή πρόβλημα ανατρέξτε στο https://support.gov.gr/guide/

Υπενθυμίζουμε πως μετά την αγορά του εισιτηρίου, η ΠΑΕ δεν εμπλέκεται, δεν μπορεί να παρέμβει ή να βοηθήσει, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύψει σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου στο gov.gr wallet.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας και της αποκλειστικής χρήσης του Gov.gr Wallet για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και για αποφυγή κάθε τεχνικού προβλήματος, Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΥΟ (2) ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, δηλαδή τη Δευτέρα 19.08.2024 στις 19.00

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας): Είναι σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση επίδειξης εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου κατά την είσοδο και παραμονή τους στο γήπεδο. Προβλέπονται αυστηρές ποινές και κυρώσεις τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη είναι η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης του γηπέδου μας, που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ. Απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από Α4. Απαγορεύεται η είσοδος κάθε είδους υγρών (νερό, καφέ, αναψυκτικό, ποτό κ.α.) και τροφίμων. Τα επιτρεπόμενα προϊόντα πωλούνται στα κυλικεία του γηπέδου.

Συστήνουμε στους φιλάθλους μας, ειδικά στον πρώτο αγώνα που καλούμαστε να εφαρμόσουμε τα μέτρα της Πολιτείας, να προσέλθουν πολύ νωρίτερα στο γήπεδο προς αποφυγή συνωστισμού, καθυστερήσεων και προβλημάτων. Για το λόγο αυτό οι Θύρες του γηπέδου και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εισόδου στην εγκατάσταση θα είναι ανοικτά από τις 18.30.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

PRESTIGE CAFE ΑΓΡΙΝΙΟ DELIVERY

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ