Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 14:20

Αγώνες ιχνηλατών στα Ακαρνανικά από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόνιτσας (Σ/Κ 31/8 - 1/9/2024)

Ο Οργανισμός Φιλήνης Ελλήνων Ιχνηλατών (ΟΦΕΙ) ετοιμάζεται για μία ακόμη σπουδαία εκδήλωση στον χώρο της κυνοφιλίας, με δύο επίκεντρα γεγονότα που αναμένεται να συγκεντρώσουν τους λάτρεις του αθλήματος σε μια γιορτή πνεύματος και αγώνα.

Στις 31 Αυγούστου 2024, η μαγευτική περιοχή του Μοναστηρακίου στη Βόνιτσα θα φιλοξενήσει την 48η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας της ελληνικής φυλής, σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόνιτσας. Το γεγονός αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες κυνηγούς και ερευνητές της μορφολογίας από όλη την Ελλάδα, που θα αξιολογήσουν την αρχοντιά της εθνικής φυλής και της κυνοφιλίας.

Την επόμενη ημέρα, στις 1 Σεπτεμβρίου 2024, οι ιχνηλάτες του ΟΦΕΙ θα αντιμετωπίσουν την τελική πρόκληση των Αγώνων Κυνηγίου Ιχνηλατών (ΑΚΙ) στα Ακαρνανικά Όρη. Φέτος, οι αγώνες θα διεξαχθούν στις κορυφές των βουνών, με τους δρομείς να αντιμετωπίζουν όχι μόνο την απαιτητική μορφολογία του εδάφους, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες της περιόδου.

Το πρωτάθλημα αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόνιτσας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί την εκδήλωση, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να οργανώνει μεγάλες κυνοφιλικές εκδηλώσεις υπό την ηγεσία του Προέδρου, Σπύρου Αθήνη.

Οι αγώνες ΑΚΙ δεν αποτελούν μόνο προκριματικό για την εθνική ομάδα ιχνηλατών, αλλά επίσης στέλνουν τους νικητές στο ευρωπαϊκό κύπελλο ιχνηλατών τον επόμενο Σεπτέμβρη στη Βοσνία. Με την προσμονή όλων για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου του λαγού, οι προετοιμασίες για τους αγώνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία του ΟΦΕΙ, Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, για να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 25 Αυγούστου 2024, στο τηλέφωνο, 694 415 6425.

Το φινάλε του διημέρου θα σηματοδοτηθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024 με την ανάδειξη του πρωταθλητή και την επιλογή της εθνικής ομάδας ιχνηλατών στους τελικούς αγώνες της σεζόν, που θα διοργανωθούν από την Κυνοφιλική Ομοσπονδία Ελλάδας σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

vonitsavibes.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ