Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 11:53

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού - Πανσεραϊκού (Σαβ 31/8/2024 22:00)

Ο Πέτρος Τσαγαράκης (Χανίων) ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου (31/8), Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός, στο Αγρίνιο.

Βοηθοί του οι Στάικος (Λάρισας) και Τσολακίδης (Αθηνών). Τέταρτος, όπως και στο ματς με την Λαμία ο Κατοίκος (Αθηνών).

Στο VAR θα βρίσκονται οι Παπαπέτρου (Αθηνών) και Πάτρας (Μακεδονίας).

 

Είναι σε εξέλιξη η διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων διαρκείας από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ https://tickets.panetolikos.gr/ Από εκεί μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν απλό εισιτήριο του επόμενου εντός έδρας αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάββατο 31/8, ώρα 22.00).

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων είναι 16 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2), 10 ευρώ για το πέταλο (Θύρες 7 και 8) και 8 ευρώ για τη Θύρα 6. Οι αντίστοιχες τιμές για παιδικά εισιτήρια (παιδιά που γεννήθηκαν από 01.01.2009 και μετά) είναι 10 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και 7 ευρώ στο πέταλο. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να συνοδεύονται από ενήλικα, να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων που δεν έχουν εξοικειωθεί με ψηφιακές συναλλαγές θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Παναιτωλικού, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Αυγούστου από 8.30 έως 15.30.

Στο ίδιο διάστημα (Τρίτη και Τετάρτη) μπορούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να παραλάβουν από τα γραφεία το κασκόλ της ομάδας μας που δικαιούνται δωρεάν, με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Συνιστούμε στους φιλάθλους να αγοράσουν έγκαιρα εισιτήριο (διαρκείας ή απλό) για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες από τον νόμο ενέργειες:

Υπενθυμίζουμε πως μετά την αγορά του εισιτηρίου, η ΠΑΕ δεν εμπλέκεται, δεν μπορεί να παρέμβει ή να βοηθήσει, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύψει σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου στο gov.gr wallet και πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 10:28
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

PRESTIGE CAFE ΑΓΡΙΝΙΟ DELIVERY

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ