Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 17:56

Συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου (Παρ 13/9/2024 19:00)

Την προσεχή Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ειδική) με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 4ο δίμηνο 2024».

Τα θέματα που τέθηκαν από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων είναι τα εξής:

-«Ποιες ενέργειες έχουν γίνει με σκοπό τη βελτίωση και διάνοιξη οδών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Θέρμου. Ενημέρωση για χρονοδιαγράμματα των έργων αυτών. Απαντήσεις – δεσμεύσεις που δόθηκαν από την Περιφερειακή Αρχή σε σχετικά αιτήματα του Δήμου για έργα οδοποιίας που τυχόν άπτονται της αρμοδιότητας – ευθύνης της και χρονοδιαγράμματα των έργων αυτών» (Ζιόβα Δέσποινα, Δημοτική Σύμβουλος)

-«Έργα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω κοινοτικών δρόμων από ιδιώτες. Αποκατάσταση κοινοτικού δρόμου Πετροχωρίου – Πριοναίικα και αποκατάσταση ιδιωτικών εκτάσεων όμορων με τις κοινοτικές οδούς.» (Πριόνας Αντώνιος, Δημοτικός Σύμβουλος)

Οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, (https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

agrinionews.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

AMVRAKIA NEW BANNER

GENERAL FRIGO TOOLS

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΑΓΩΤΑ FRIKOM ΜΠΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΟΠΥ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ