Δευ, 26/9/2022  13:57 
elenfrdeitru
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 16:59

Πάλαιρος Αιτωλοακαρνανίας: Προληπτικά rapid tests τη Δευτέρα 16 Αυγούστου

Προληπτικά rapid tests θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πάλαιρο, τη Δευτέρα 16 Αυγούστου από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι στο Ιατρείο της περιοχής.

Η διενέργεια των τεστ θα αφορά τόσο τους δημότες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, όσο και τους επισκέπτες -τουρίστες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην περιοχή.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, ενώ, φυσικά, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρώς τα μέτρα πρόληψης (χρήση μάσκας και αποστάσεις).

Προτεραιότητα στη διαδικασία, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος,  έχουν αρχικά όσοι εργάζονται σε: σούπερ μάρκετ, take away, φούρνους κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, όσοι εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες – τεχνικοί, οικιακοί βοηθοί, εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι (όσοι κυκλοφορούν για εργασία εκτός σπιτιού γενικά), καθώς και όποιος Δημότης ή εργαζόμενος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας το επιθυμεί.

Προσοχή: Όποιος έχει συμπτώματα covid ή  γρίπης να μην προσέλθει και ν’ απευθυνθεί στο ιατρό του ή για να κάνει τεστ covid-19 στα μικροβιολογικά εργαστήρια της περιοχής και στα Κέντρα Υγείας Βόνιτσας.

Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα