Πέμ, 6/10/2022  18:01 
elenfrdeitru
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 14:31

Κυριακή 22/8/2021 (20:40) η βαρκαρόλα στον Μύτικα

Την Κυριακή 22 Αυγούστου και ώρα 09:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στον Μύτικα η καθιερωμένη βαρκαρόλα, σε συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου και του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.

Πρόγραμμα:

  • 08:40 μ.μ.: Οι βάρκες που θα συμμετέχουν, θα πρέπει όλες να βρίσκονται στο λιμάνι του Μύτικα, εκεί που αράζει η συγκοινωνία του Καλάμου, για να προμηθευτούν από τους διοργανωτές έναν συγκεκριμένο αριθμό φωτοβολίδων χεριού κάθε βάρκα, τις οποίες θα τις ανάβουν, θα τις κρατούν στο χέρι και κατόπιν αφού τις σβήσουν στο νερό, θα τις αφήνουν στις βάρκες και επ’ ουδενί δεν θα τις πετάξουν στη θάλασσα. Θα τις πετάξουν στους κάδους σκουπιδιών του λιμανιού όταν επιστρέψουν.
  • 09:00 μ.μ.: Αναχώρηση από το λιμάνι και πρώτη στάση στο ύψος του Κ.Υ. Μύτικα για άναμμα φωτοβολίδων και ρίψη ορισμένου αριθμού βεγγαλικών στον αέρα.
  • 09:20 μ.μ.: Στάση στο ύψος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας για άναμμα φωτοβολίδων και ρίψη ορισμένου αριθμού βεγγαλικών στον αέρα.
  • 09:40 μ.μ.: Τέλος βαρκαρόλας.

Προσοχή: Οι θεατές να μην συγκεντρωθούν σε σημεία, να αποφύγουν τον συγχρωτισμό. Προτείνουμε να μείνουν καθισμένοι στα καθίσματα των καταστημάτων. Τα πυροτεχνήματα και οι φωτοβολίδες θα είναι εμφανή από κάθε σημείο, και δεν χρειάζεται συγκέντρωση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να τα παρακολουθήσεις.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα