Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 11:10

Aποκαλυπτήρια προτομής του Ιωάννη Αθανασίου Νικολίτσα στο Θέρμο (Κυρ 5/9/2021 11:00)

Το Θέρμο, και ευρύτερα η περιοχή του Δήμου Θέρμου, έχει αναδείξει πολλούς σπουδαίους ανθρώπους, οι οποίοι με την προσφορά τους σε διάφορα πεδία της κοινωνικής ζωής – προσφορά που σε πολλές από τις περιπτώσεις αυτές δεν περιορίστηκε μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά εξακτινώθηκε σε πανελλαδικό και σε πανεθνικό επίπεδο –  άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους. 

Αυτονόητη υποχρέωση κάθε κοινωνίας είναι η απότιση τιμής με όλους τους δυνατούς τρόπους σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Και ο Δήμος Θέρμου το κάνει αυτό με ιδιαίτερη επιμέλεια και με κάθε τρόπο. 

Ο γιατρός Ιωάννης Αθανασίου Νικολίτσας συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα στα σημαίνοντα πρόσωπα της εν λόγω περιοχής και γι’ αυτό ο Δήμος Θέρμου, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόταση του πρώην Δημάρχου κ. Θεόδωρου Πορφύρη, ενέκρινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη φιλοτέχνηση προτομής του και την τοποθέτηση αυτής σε περίοπτη θέση στο κέντρο του Θέρμου και στον φυσικό της χώρο, στην Πλατεία Οικογένειας Νικολίτσα.

Έτσι, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο, στην Πλατεία Οικογένειας Νικολίτσα, η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής της εν λόγω σημαίνουσας προσωπικότητας, του γιατρού και πολιτικού Ιωάννη Αθανασίου Νικολίτσα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 18:47
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα