Πέμ, 7/7/2022  13:15 
elenfrdeitru
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 18:56

Super League: Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού - Αστέρα Τρίπολης (Σαβ 11/9/2021 18:15)

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας της σαιζόν 2021-2022 για το πρωτάθλημα της Super League,  θα γίνει στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 11 Σεπτεβρίου 2021 στις 18:15.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι διαθέσιμα στους φιλάθλους online στο viva.gr. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για είσοδο με Παιδικό εισιτήριο, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 19:13
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα