Τρί, 5/7/2022  13:00 
elenfrdeitru
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 15:15

Διαδικτυακή εκδήλωση για τις Διασκοπήσεις στον Κήπο των Ηρώων στην Ι.Π.Μεσολογγίου. Σήμερα (Σαβ 23/1/2021) το απόγευμα στις 7

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο «Γεωφυσικές Διασκοπήσεις στον Κήπο Ηρώων Ι.Π. Μεσολογγίου» θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα σε ειδική τηλε-συνάντηση.

Η τηλε-συνάντηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν όλοι ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/92262829502?pwd=UHhpVlFkWVNLNWRiaXd1WlpFRTR4dz09

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης θα τοποθετηθούν ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, το μέλος της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία», καθηγητής Νίκος Ζαχαράς, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας Ολυμπία Βικάτου και ο Γρηγόρης Τσόκας, καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος των ερευνών.

Η εκδήλωση αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη δράση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για το επετειακό έτος που διανύουμε. Συνδυάζει την έρευνα στην ιστορική καρδιά της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου και ελπίζεται να είναι η απαρχή ανάδειξης ολόκληρης της περιοχής για την οποία η Δημοτική Αρχή έχει εκπονήσει ολοκληρωμένο πλάνο ανάδειξης.

Roll up 4