Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 13:12

Στο Κλειστό Στάδιο Αμφιλοχίας το Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας (Σ/Κ 30-31/10/2021)

Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας, θα διεξαχθεί στην πόλη της Αμφιλοχίας το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα εκπροσωπηθεί από περίπου 25 ομάδες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Στάδιο Αμφιλοχίας. Σωματεία όπως του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναχαϊκής καθώς και από Κύπρο και Γερμανία κ.α. θα κατακλείσουν την περιοχή της Αμφιλοχίας για την διοργάνωση.

Η καρδιά της πυγμαχίας θα χτυπήσει και πάλι στην Αμφιλοχία και η επιλογή της πόλης δεν είναι τυχαία. Για μια ακόμη φορά, διοργανωτής ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αμφιλοχίας θα φέρει στην πόλη μας δεκάδες αθλητές και επισκέπτες, προσφέροντας Αθλητισμό και πλούσιο θέαμα υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΕΟΠ).

Στη διάρκεια του τουρνουά θα τιμηθούν πρόσωπα της περιοχής μας για την προσφορά τους στον αθλητισμό, είτε ως φορείς, είτε σαν αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς.
Να σημειωθεί πως από τον Γυμναστικό Πυγμαχικό Σύλλογο Αμφιλοχίας, γίνεται εξαιρετική δουλειά, εκπροσωπώντας την περιοχή με αθλητές σε αγώνες πυγμαχίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, χαρίζοντας στο ενεργητικό του Συλλόγου αρκετά μετάλλια και διακρίσεις.

e-maistros.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα