Τετ, 6/7/2022  14:10 
elenfrdeitru
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 00:06

Διαδικτυακή εκδήλωση για με θέμα «πρόσβαση χωρίς εξαιρέσεις» (Πεμ 9/12/2021 16:00)

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το «Ίδρυμα, Λήδας Νανάς και Σπύρου Δούκα», στο πλαίσιο του θεσμού Solidarity Days διοργανώνουν την  διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «Πρόσβαση χωρίς εξαιρέσεις» στις 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16.00 με θέμα την προσβασιμότητα των πολιτών, συμπεριλαμβανομένου και των ευπαθών ομάδων, στις συμβατικές και ηλεκτρονικές υπηρεσίες. 

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω των παρακάτω συνδέσμων: 

https://www.solidaritydays.gr/prosvasixoriseksaireseis    

και στο facebook

https://www.facebook.com/events/1043899729510370?ref=newsfeed

Με αφορμή την υλοποίηση της δράσης αυτής , ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή αυτή η Περιφερειακή Αρχή εντόπισε την έλλειψη που υπάρχει στην Περιφέρειά μας, στις υπηρεσίες υποστήριξης των ηλικιωμένων μας που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας. Αποτελεί λοιπόν υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και να καλύψουμε το κενό που υπάρχει στην περιοχή μας στην παροχή τέτοιων υπηρεσιών υποστήριξης. Η πανδημία που όλοι βιώνουμε έχει πλέον επισημάνει τη σημασία αλλά και την ανάγκη της χρήσης απ΄ όλους νέων τεχνολογιών πληροφορικής και στον τομέα της Υγείας. Ήδη υλοποιούμε το έργο «Παροχή υπηρεσιών αυτόνομης διαβίωσης και ασφαλούς Γήρανσης ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» μα και  στηρίζουμε κάθε εκδήλωση όπως αυτή, που σκοπό έχει την ενημέρωση πάνω στα θέματα της προσβασιμότητας των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων».

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα