Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 18:13

Μεσολόγγι: Παρουσιάζεται το βιβλίο της Φωτεινής Μυλωνά-Ραΐδη «…Και στην πολιτεία του Αϊ-Βασίλη κρίση;» (Σαβ 18/12/2021 18:00)

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι η παρουσίαση του Βιβλίου της Φωτεινής Μυλωνά – Ραΐδη με τίτλο «Και στην Πολιτεία του Αϊ Βασίλη κρίση;» που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Τρικούπειο πολιτιστικό κέντρο το Σάββατο 18/12/2021 και ώρα 6:00 μ.μ. μεταφέρεται την ίδια ημερομηνία και ώρα στο αμφιθέατρο της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας - Διοικητήριο στο Μεσολόγγι.

Στο Τρικούπειο Πολιτιστικό κέντρο, το Σάββατο στις 18/12/2021 και ώρα 6.00΄ θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Φωτεινής Μυλωνά-Ραΐδη «…Και στην πολιτεία του Αϊ-Βασίλη κρίση;», από τις εκδόσεις Αναγνώστης.

Είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι που, αν και μιλάει για τη σύγχρονη πραγματικότητα, καταφέρνει κι αφήνει ανέγγιχτο το όνειρο, που όλοι μας έχουμε ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Αντίστοιχη του περιεχομένου του είναι κι η παρουσίασή του. Αφήγηση, μουσική και χορός σμίγουν σε ένα ενιαίο σύνολο ανταμώνοντας όλες τις ηλικίες.

Το άνοιγμα κάνει η συγγραφέας. Η θεατρολόγος Άννα Μανθάτη έχει αναλάβει την αφήγηση. Ο μουσικός Γιάννης Χασάπης «συνομιλεί» μαζί της ζωντανά μέσα από τη μουσική. Παιδιά από το ΚΔΑΠ Μαθητούπολη, άγγελοι και νάνοι, με χορευτικές κινήσεις σε Μουσική του Χατζηδάκη, φέρνουν το μήνυμα του Αϊ-Βασίλη στους θεατές. Δε θα λείψουν και τα κάλαντα στο τέλος της γιορτής.

agriniopress.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 15:07
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα