Παρ, 7/10/2022  03:42 
elenfrdeitru
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 18:47

Πρόσκοποι Αγρινίου: «Χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί. Γίνε ο… «Άγιος Βασίλης του» (Κυρ 19/12/2021 11:00)

Πρωτοβουλία και Δράση των Προσκόπων του Αγρινίου θα λάβει χώρα και φέτος για τα  παιδιά των ειδικών σχολείων του Αγρινίου και του Μεσολογγίου  για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί Συμπολίτες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Όλοι προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την γέννηση του θείου βρέφους και να νιώσουμε τη ζεστασιά, την αγάπη και το μήνυμα που εκπέμπει το Αστέρι της Βηθλεέμ.

Αυτή τη ζεστασιά και την αγάπη μαζί με ένα χαμόγελο, θέλουν να προσφέρουν και οι Πρόσκοποι στα «γενναία» παιδιά της πόλης του Αγρινίου και φέτος για πρώτη φορά και του  Μεσολογγίου . Όχι απρόσωπη ελεημοσύνη, ούτε ψυχρή δωρεά, αλλά αξιοπρεπή παρουσία με ανιδιοτελή προσφορά και κοινωνική ευαισθησία, και προπάντων με αγάπη για το παιδί.  Άλλωστε, αυτό κάνουν συνεχώς οι Πρόσκοποι εδώ και χρόνια. Προσφορά στο παιδί και την ελληνική κοινωνία!

Έτσι για 6η χρονιά παίρνουν την πρωτοβουλία και πραγματοποιούν την Δράση: «Χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί. Το αξίζει. Γίνε ο… «Άγιος Βασίλης του!», που μοναδικό στόχο έχει την προσφορά στα «γενναία» παιδιά. Κατά την περσινή Δράση πραγματοποιήθηκαν όλες οι ευχές των παιδιών από Φορείς, Συλλόγους, επαγγελματίες αλλά και από απλούς συμπολίτες κάνοντας πράξη την φράση «…προτιμούμε το χαμόγελο από το δάκρυ ενός παιδιού».

Η Δράση Προσφοράς αυτή έχει ως βάση ένα απλό γράμμα που θα γράψουν τα «γενναία» παιδιά της πόλης του Αγρινίου και στο οποίο θα εκφράζουν την επιθυμία ή την ανάγκη τους προς τον… «Άγιο Βασίλη». Τα γράμματα θα αναρτηθούν στο «Δέντρο των Ευχών» που θα έχουν ετοιμάσει και στήσει οι Πρόσκοποι του Αγρινίου στη Πλατεία Δημοκρατίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Περιμένουμε Δηλώσεις Συμμετοχής από Φορείς, Συλλόγους, επαγγελματίες και απλούς συμπολίτες μας μέχρι 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 ,

στην ηλεκτρονική διεύθυνση  scoutsofagrinio1@gmail.com.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα :

Θεόδωρος Παπαδήμας      6937 327125      Δημητράντζου Όλγα             6944 243068

Παντελής Ν. Μετζεντζής     6977 317767

 Μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα μας στο Facebook

Κάντε μας  like και προωθήστε την εκδήλωση στους φίλους σας και τα μέλη σας

https://www.facebook.com/groups/517069555130777/

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα