Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 19:47

ΚΚΕ: Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα στο Κλειστό της Αερογέφυρας στο Αγρίνιο (Σαβ 19/2/2022 18:30)

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ή Φλεβάρη επί το κομμουνιστικότερον, το ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση με το ομιλητή του Γενικό Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Αερογέφυρας στο Αγρίνιο και είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για πολιτική συγκέντρωση και μάλιστα με ομιλητή αρχηγό κόμματος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Δ. Κουτσούμπας εγκαινιάζει την άτυπη παρατεταμένη προεκλογική περίοδο στην οποία κατά τα φαινόμενα έχει εισέλθει η χώρα. Η επιλογή της Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του ΚΚΕ σε μια από πρώτες «εξορμήσεις» του Δ. Κουτσούμπα στην επαρχία για το 2022 μόνο τυχαία δεν είναι.

Είμαστε σε μια περίοδο που ο αγροτικός κόσμος στη χώρα συνολικά βρίσκεται σε αναβρασμό. Ακόμη και αν τα μπλόκα των αγροτοσυνδικαλιστών του ΚΚΕ ατονίσουν τις επόμενες ημέρες, οι αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία, ακόμη και αυτοί που έχουν το τρακτέρ στο χωράφι και όχι στις εθνικές οδούς, δεν παύουν να είναι πολύ προβληματισμένοι με την αύξηση του κόστους παραγωγής.

agrinioculture.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 02:20
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα