Πέμ, 7/7/2022  14:00 
elenfrdeitru
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 21:14

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού - Βόλου (Σαβ 26/2/2022 19:30)

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 θα διαξαχθεί στο Αγρίνιο η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Βόλο στις 19:30.

Καλούμε τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να την υποστηρίξουν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Super League Interwetten, με τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 (ώρα έναρξης 19.30). Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι μειωμένες και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά από το viva.gr Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν ξανά δωρεάν μαθητές Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων.

Το Σάββατο (από τις 12.00 έως τις 17.00) θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο και το προσωπικό μας θα βοηθήσει φιλάθλους οι οποίοι έχουν δυσκολία στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου. Πρέπει να έχουν μαζί τους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν είναι δυνατή η συναλλαγή με μετρητά), ΑΜΚΑ, ταυτότητα.

Αναλυτικά οι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 12 ευρώ

Θύρα 2: 12 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α: 10 ευρώ

Θύρα 4:  10 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 6 ευρώ

Θύρα 7: 6 ευρώ

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 σε ισχύ

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει φορούν μάσκα και να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 19:28
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα