Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 12:04

Δήμος Ξηρομέρου: Ημερίδα με θέμα “Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό” (Σαβ 26/3/2022 11:30)

Ημερίδα με θέμα “Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό” θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Ξηρομέρου

O Δήμος Ξηρομέρου ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠ), συμμετέχει στις δράσεις και στις εκστρατείες του δικτύου, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχει στην “Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο”, που θα διεξαχθεί στις 14-20 Μαρτίου 2022, που διοργανώνει το ΕΔΔΥΠ με την ΑΜΚΕ Obrela για θέματα Ψυχικής Υγείας.

Η “Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο”, αποτελεί μια εκστρατεία ευρέως γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει το κοινό, σχετικά με την πρόοδο και τα οφέλη της έρευνας στον εγκέφαλο και να ενημερώσει ευρύτερα τους πολίτες σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Δήμος μας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα το Σάββατο στις 26 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο στον Αστακό, στη θεματική ενότητα της εφηβείας.

Θέμα: «Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό. Προκλήσεις και προσαρμογές για παιδιά και γονείς μέσα σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο».

Θα ακολουθήσει διάλογος με το κοινό, με ερωτήσεις, απορίες και απαντήσεις.

Ομιλητής:
Μάντζαρης Μιχάλης: Παιδοψυχίατρος – Ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής παιδιού και εφήβου.

sinidisi.gr

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα