Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 18:00

ΠΔΕ: Ημερίδα για καινοτόμες λύσεις στον Τουρισμό την Τετάρτη 11 Μαΐου στα Καλάβρυτα 18:30 και διαδικτυακά

«Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό μέσα από τις δράσεις του έργου InnoXenia PLUS» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝ.ΒΙ.Σ.) του Ερευνητικού Κέντρου ΑΘΗΝΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στα Καλάβρυτα ενώ θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας www.forumanaptixis.gr.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και να αναδειχθούν καινοτόμες εφαρμογές για τον τουριστικό κλάδο που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις Περιφέρειες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Το έργο «InnoXenia PLUS: Καινοτομία στον Τουρισμό στην Μακροπεριφέρεια Αδριατικής - Ιονίου» χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG ADRION 2014-2020 και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι Επικεφαλής Εταίρος σε ένα σχήμα με εκπροσώπους από έξι χώρες της Αδριατικής.

Την έναρξη της ημερίδας θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής ΙΝΒΙΣ - ΕΚ ΑΘΗΝΑ Χρυσόστομος Στύλιος. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι o Υπεύθυνος Έργου INNOXENIA PLUS, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας και ο Διευθυντής Ερευνών, ΙΝΒΙΣ - ΕΚ ΑΘΗΝΑ Αθανάσιος Καλογεράς ενώ σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν η Βιβή Δρακά, Δημοσιογράφος – Διοργανώτρια AuthenticBigBlue και ο Αλέξης Άγριος, Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην ημερίδα θα πρέπει να προεγγραφούν στο παρακάτω Σύνδεσμο: https://cutt.ly/QGCsQz5

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα