Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 17:15

"RIVERVIEW FESTIVAL 2022" στο Ματσούκι Αγρινίου - Το πλήρες πρόγραμμα (Πεμ 7 - Παρ 8/7/2022)

Το πρώτο φεστιβάλ της Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. είναι γεγονός με τίτλο “RIVERVIEW FESTIVAL 2022”.

«Στις 7 & 8 Ιουλίου από τις 17:00 σας περιμένουμε στο Ματσούκι Αγρινίου, στην όχθη της τεχνητής λίμνης Στράτου στον Αχελώο μας, να γνωριστούμε και να γνωρίσουμε τα προϊόντα και τους παραγωγούς της περιοχής μας, τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της και την ομορφιά του ζωοδότη ποταμού μας. Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα», τονίζει η σχετική ενημέρωση των διοργανωτών.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 7/7 από τις 17:00

– Έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και με τη συμμετοχή παραγωγών από την περιοχή μας (19:00 – 00:00)

– Δραστηριότητες για παιδιά υπό την επιμέλεια των Παιδαγωγών της Riverview Project (17:00 – 22:00)

– Ναυταθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη Στράτου σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου. (17:00 – 21:00)

– Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου (18:00 – 21:00)

– Εσπερίδα με θέμα την αγροδιατροφή, τη γαστρονομία και τον εναλλακτικό τουρισμό με εκπροσώπους φορέων από την περιοχή μας στις 20:00

– Λαϊκορεμπέτικη βραδιά με αφιέρωμα στη Μικρά Ασία για τα 100 χρόνια μνήμης από τον καταξιωμένο Αγρινιώτη καλλιτέχνη Παύλο Μπερμπερίδη και την ορχήστρα του και με τη συμμετοχή Ποντιακών και Μικρασιατικών Συλλόγων και χορευτικών.

Παρασκευή 8/7 από τις 17:00

– Έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και με τη συμμετοχή παραγωγών από την περιοχή μας. (19:00 – 00:00)

– Δραστηριότητες για παιδιά υπό την επιμέλεια των Παιδαγωγών της Riverview Project (17:00 – 22:00)

– Ναυταθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη Στράτου σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου. (17:00 – 21:00)

– Αθλητικές δραστηριότητες σε συνεργασία με γυμναστήρια του Αγρινίου

– Μουσική εκδήλωση με τη μπάντα “Bobya Cottisha”, ένα pop/neo-soul/nufunk σχήμα από την Θεσσαλονίκη στο οποίο συμμετέχουν δύο ταλαντούχοι μουσικοί από την πόλη μας, ο Χρήστος και ο Θωμάς Παπαθανάσης. Φυσικά από το φεστιβάλ δε θα μπορούσε να λείπει η House μουσική, με την οποία ο γνωστός σε όλους τους Riverviewers “Blenik” θα φροντίσει με ένα 3ωρο  Dj set να μας παρασύρει στο ρυθμό του για ένα όμορφο party.

Το RIVERVIEW FESTIVAL 2022 έχει την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου και της Ακτίνας Εθελοντισμού, αλλά και του Ερυθρού Σταυρού με την παρουσία εθελοντών για τις ανάγκες των εκδηλώσεων.

Η είσοδος και τις δύο ημέρες θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο. Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως θα λειτουργεί Bar με ποτά και αναψυκτικά αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών και οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με μετρητά.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το  “RIVERVIEW FESTIVAL 2022” βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Ματσουκίου, τον Άγιο Γεώργιο, στην όχθη της λίμνης Στράτου και για την ακριβή θέση του μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://maps.app.goo.gl/dSAt5hWgzHCRHSt48

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθειά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, τους παραγωγούς που θα συμμετάσχουν στην έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων (δηλώσεις συμμετοχής σε εξέλιξη) και όλους τους φορείς που συμμετέχουν για την επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεών.

Το RIVERVIEW FESTIVAL αποτελεί για όλα τα μέλη και τους εθελοντές της RIVERVIEW PROJECT ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ένα όραμα που υλοποιείται και προσδοκία όλων είναι να μπουν οι βάσεις για να γίνει θεσμός στο πέρασμα του χρόνου, προσελκύοντας κόσμο από όλη την Ελλάδα. Ο συνδυασμός δράσεων και εκδηλώσεων απο όλους τους φορείς της περιοχής μας είναι αυτός που θα κάνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό την μαγική Αιτωλοακαρνανία, την οποία όλο και περισσότεροι θα επισκέπτονται με αποτέλεσμα να δίνεται νέα πνοή και προοπτική για βιώσιμη ανάπτυξη.

7 & 8 Ιουλίου του 2022, κάτι νέο γεννιέται στον Αχελώο

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. 6948125496

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.riverviewproject.gr

agrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 18:04
Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα