Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 18:27

Δωρεάν Μαστογραφικοί έλεγχοι απο την ΕΛΟΠΥ και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στην Αιτωλοακαρνανία (σε Αστακό Τετάρτη 5/10/22 και Βόνιτσα 6/10/22 απο 10:00 πμ)

Με κεντρικό μήνυμα «Στηρίζουμε την πρόληψη», η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) πραγματοποιεί από την αρχή τους έτους δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (ΕΑΕ), στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρείες-Μέλη της. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει μαστογραφίες σε Φθιώτιδα (Άγιο Σεραφείμ),  Σαλαμίνα,  Αργολίδα (Επίδαυρο) και Εύβοια (Κάρυστο), σε πάνω από 100 κυρίες. Στη δράση αυτή συμμετέχουν επίσης οι αρχές της τοπικής κοινωνίας έτσι ώστε από τη δράση να επωφελούνται οι δημότες των εκάστοτε Δήμων. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε πολλές ακόμη περιοχές της Ελλάδας συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης και στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Οι επόμενες δύο δράσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Αστακό - Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, μεταξύ 10.00 – 18.00, με την αρωγή της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών, στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στον Αστακό
  • Βόνιτσα - Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, μεταξύ 10.00 – 18.00, στο Συσκευαστήριο της Εταιρίας Avramar, Πλατανιά Βόνιτσας, 5ο χλμ. Περιφερειακός Βόνιτσας – Πάλαιρου

Θα είναι τιμή μας να έρθετε, να γνωριστούμε και να καλύψετε δημοσιογραφικά το γεγονός. Επίσης, θα ήταν πολύ σημαντικό να ανακοινώστε τη δράση πιο νωρίς, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενες κυρίες.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα

Εκδηλώσεις Σήμερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων