Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 21:20

Συνεργείο Αυτοκινήτων | Εμπόριο Ανταλλακτικών | Πριόβολος Γιώργος

Όλοι μας έχουμε τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο, το οποίο πλέον αποτελεί βασικό αγαθό για κάθε σπίτι. Όμως χωρίς την τακτική συντηρησή του και την αντιμετώπιση των οποιονδήποτε προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν, κυριολεκτικά δένονται τα χέρια μας. Έτσι  ένα καλό συνεργείο που θα μπορέσει να μας βγάλει από το αδιέξοδο και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους είναι το συνεργείο του κ. Γιώργου Πριόβολου στο Αγρίνιο. Βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Εθνική Οδό, και συγκεκριμένα στην οδό Παύλου Μελά 2 (τηλ: 2641021674 & 6976071309). Μέσω μια συνέντευξης με την Χρύσα Σπαή θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε καλύτερους γνώστες, οδηγούς και υπεύθυνους πάνω στο αυτοκίνητο που όπως προείπαμε χωρίς αυτό δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε στην καθημερινοτητά μας πλέον.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 04

Κε Γιώργο Πριόβολε πότε ξεκινήσατε την επιχείρηση;

Δουλεύω 22 χρόνια στην παρούσα επιχείρηση, με τα 20 πρώτα συνεργαζόμενος με τον πρώην ιδιοκτήτη κο Γιάννη Γκούρλια, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε. Τα τελευταία δυο χρόνια συνεχίζω με την επιχείρηση στην δική μου ιδιοκτησία.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε στου κατόχους αυτοκινήτων;

Ουσιαστικά όλες τις υπηρεσίες. Από μηχανικά (συντηρήσεις, βλάβες, αλλαγές λαδιών, επισκευές) που τα κάνουμε μόνοι μας, αλλά και τις υπόλοιπες εργασίες όπως ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, φανοποιεία, που αναλαμβάνω εγώ την διαπεραίωση συνεργαζόμενος με συναδέλφους του εκάστοτε αντικειμένου.  Επίσης αναλαμβάνουμε οποιασδήποτε μάρκας αυτοκίνητο.

Παρακολουθείται σεμινάρια που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του αυτοκινήτου ή οτιδήποτε σχετικό;

Παρακολουθώ πάντα όλα τα σεμινάρια που γίνονται και αφορούν το αυτοκίνητο και το αντικείμενό μας και συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι κατά το δυνατό. Έχω αρκετές πιστοποιήσεις όπως για τοποθέτηση υγραερίου, για συντήρηση ιντζέκσιον κλπ.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 02

Με την οικονομική κρίση οι τιμές των ανταλλακτικών αυξήθηκαν; Υπάρχει κάποια έλλειψη στην αγορά;

Ελλείψεις δεν υπάρχουν, μικροαυξήσεις έχουν υπάρξει, αλλά τις απορροφάμε εμείς στην τελική.

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε στο Αυτοκίνητο για να μειώσουμε τις φθορές και τα περιττά έξοδα;

Την σωστή συντήρηση με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή. Δυστυχώς οι οδηγοί αμελούν την σωστή και τακτική συντήρηση. Πολλές φορές νομίζουν ότι επειδή δεν έκαναν χιλιόμετρα δεν χρειάζεται. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όταν έρθει η ώρα πληρώνουν πολύ περισσότερα σε επισκευές.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 03

Πόσο συχνά πρέπει να επισκεπτόμαστε το μηχανικό του αυτοκινήτου μας;

Όπως προ είπαμε πρέπει πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, να λαμβάνουμε υπ’ όψιν τα χιλιόμετρα που κάνουμε και φυσικά αν ακούσουμε κάποιον ύποπτο θόρυβο ή δούμε κάτι αφύσικο στο αμάξι μας.

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι το σημείο που πρέπει να προσέχουμε πιο πολύ από όλα τα μέρη του;

Εννοείται πως ναι. Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι όπως η καρδιά στον άνθρωπο. Άμα σταματήσει να δουλεύει είναι το αυτοκίνητο σαν να μην υπάρχει. Συντήρηση, σέρβις και λάδια στην ώρα του και για να δουλεύει σωστά αλλά και να βγάλει περισσότερα χρόνια.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 07

Θα συστήνατε στο καταναλωτή ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή ένα καινούργιο και γιατί;

Το καινούργιο συστήνεται ανεπιφύλαχτα φυσικά. Το μεταχειρισμένο αν ήταν σε έναν κάτοχο που το πρόσεχε και είναι έμπιστος συστήνεται. Φυσικά και ο πωλητής να είναι αξιόπιστος. Όμως και ένας έλεγχος από κάποιον μηχανικό πριν την αγορά  είναι καλό να γίνεται.

Ξέρουμε ότι υπάρχει ανεργία. Εσείς βρίσκετε εύκολα άτομα να δουλέψουν στο συνεργείο σαν βοηθοί;

Παρόλα τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν και στην περιοχή μας, δεν βρίσκουμε εύκολα άτομα να δουλέψουν στην επιχείρησή μας με ένα καλό μισθό και με την ασφάλεια τους εξασφαλισμένη.  Προφανώς έχουν άλλους πόρους ή προτιμάνε δουλειές γραφείου πιστεύοντας λανθασμένα ότι είναι πιο προσιτές και άνετες.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 01

Το οδικό δίκτυο του Νομού μας και γενικότερα οι δρόμοι έχουν ευθύνες για τις σοβαρές βλάβες των οχημάτων και τα πολλά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν με ολέθριες συνέπειες μερικές φορές για τους οδηγούς;

Εννοείται πως ΝΑΙ. Το οδικό δίκτυο παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο για το ίδιο το αυτοκίνητο όσο και για τα πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις στους δρόμους στον Νομό μας, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά χιλιόμετρα οδικού δικτύου που είναι προβληματικά.

Ένα μήνυμα για το κοινό μας, για το αυτοκίνητο, την οδική ασφάλεια και την πολιτεία;

Οι κάτοχοι του αυτοκινήτου πρέπει να είναι συνεπείς με την συντήρηση αλλά και να επισκέπτονται τον μηχανικό όταν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί κάτι που φαίνεται ασήμαντο να τους κοστίσει πολύ στην συνέχεια. Ο κανόνας είναι σαφής: Προσέχουμε για να έχουμε. Επίσης να δίνουμε έμφαση στην οδική ασφάλεια. Δεν οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ ή οτιδήποτε σχετικού ή όταν δεν αισθανόμαστε καλά. Πάντα δένουμε την ζώνη ασφαλείας και προμηθευόμαστε ειδικό κάθισμα όταν πρόκειται για παιδιά. Όσον αφορά την πολιτεία έχω να πω ότι πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι αφ’ ενός αλλά και να βελτιώνονται οι δρόμοι αφ’ ετέρου.

================================================
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Πριόβολος Γιώργος
Παύλου Μελά 2 - Άγιος Κωνσταντίνος Αγρίνιο
τηλ: 26410 21674 & 6976 071 309
================================================

priovolos map 2

priovolos map 1

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 10:07