Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 18:32

Αικ.Δελλαπόρτα και Ν.Μοσχονάς στη Ναύπακτο: Ομιλίες στο Ίδρυμα Μπότσαρη για την 451η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου (Παρ 7/10/2022 20:00)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για την 451η Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, η Επίτιμη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Δρ.Αικατερίνη Δελλαπόρτα θα παρουσιάσει τον απολογισμό της μεγάλης Έκθεσης «Ναύπακτος 1571 - 450 Χρόνια από “τη μεγαλωτάτη βιτώρια των χριστιανών”» που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.  Η παρουσίαση της κ.Δελλαπόρτα θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου και ώρα 20:00’ στο Ίδρυμα Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη.

Αμέσως μετά ο Ιστορικός, Ομότιμος Διευθυντής ΕΙΕ και Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Μελετών Ιονίου κ.Νικόλαος Γ.Μοσχονάς θα πραγματοποιήσει θα τοποθετηθεί για την «Η Οθωμανική επιθετικότητα στο Ιόνιο και η Ναυμαχία της Ναυπάκτου».

Τη σειρά Ομιλιών θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών Φοιτητικής Μέριμνας και Διασφάλισης Ποιότητας Ιονίου Πανεπιστημίου κ.Ηλίας Γιαρένης.

Όλες οι Εκδηλώσεις Σήμερα